Milli Savunma Bakanı Canikli, "Deniz Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyacı için alınan kavurma konservelerinin 4 bin 50 kilogramında at eti tespit edildi" dedi.
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Albay Dillon, terör örgütünün Şam'a doğru kaçtığını belirtirken, ülkedeki varlıklarını PYD'ye bağladı.
Yunanistan Savunma Bakanı haddini aştı. 'Ege'deki adalarımız işgal altında' diyen Kılıçdaroğlu'na 'gel de al' cevabını verdi. Tarihte de benzer bir durum yaşanmış, 'gel demiştin geldi
İsrail Eğitim Bakanı Naftali Bennet, dün gözaltına alınan Filistin'in kahraman kızı Ahed Temimi için 'Ömrü hapishanede son bulacak' açıklamasını yaptı.
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley'in, perşembe günü BM Genel Kurulu'nda yapılacak Kudüs oylaması öncesi diğer diplomatlara e-posta göndererek karara karşı oy kullanmamaları konusunda üst�
Myanmar ordusu, güvenlik güçlerinin Arakan’da bir toplu mezar keşfettiğini ve inceleme çalışmalarını başlattığını söyledi.
Taksilerde yevmiye sistemiyle çalışan bazı şoförler, araç sahibine vereceği bedeli çıkarmak için her yolu deniyor. Buna son verilmesi gerektiğini söyleyen SAWkoop Başkanı Çavuş, “Eğ
Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Filistin meselesine ilişkin gelecek yıl başında ilan edileceği söylenen "asrın anlaşmasının" artık mazide kaldığını söyledi.
ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Ryan Dillon, terör örgütü PYD/PKK’nın kontrol ettiği bölgelerden kaçan bazı IŞİD unsurlarının Suriye rejiminin kontr
"Türkçe'nin Uluslararası Şiir Şöleni" 20-23 Aralık tarihleri arasında Kazakistan'ın Türkistan şehrinde düzenlenecek.
Muhaliflerce oluşturulan İdlib merkezli 'Kurtuluş Hükümeti' Rusya ve İran mallarının ithalatını yasakladı.
Dışişleri Bakanlığı, Yemen'deki Husilerin, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a düzenlediği balistik füze saldırısını kınadı.
İsrail makamları, Mescid-i Aksa'nın batı duvarı olan Burak Duvarı'nın altında 12 sene süren bir çalışmanın ardından yeni bir sinagog açtı.
Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi, sahip oldukları balistik füzelerle koalisyon güçlerinin saldırılarına karşılık verebileceklerini belirtti.
Bingöl'de güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü üyeleri arasında devam eden çatışma ile ilgili Bingöl Valiliği flaş bir açıklama yayınladı.