Yunanistan Çalışma Bakanı Efi Ahtsioglou 18-24 yaş aralığındaki genç işsizlere “gençlik dayanışması” adı altında 400 avro prim verileceğini açıkladı.
İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 51 kişi gözaltına alındı.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Karadaği, ABD'nin Kudüs'le ilgili tasarıyı veto etmesini, "terör ve tüm dünya ülkelerine yönelik bir meydan okuma" olarak nitelendirdi.
Yüz binlerce emlakçıyı yakından ilgilendiren taslak görüşe açıldı. Taslağın hayata geçmesi halinde komisyon oranı yüzde 3 ile sabit kalacak, ofisler için 30 M2 şartı getirilecek, sa
Türkiye ziyareti ettikten sonra ülkesine dönen Misurata Belediye Başkanı İştevi, Libya'da havalimanı çıkışı kaçırıldıktan sonra öldürüldü.
Konya’da askerlere mahrem imamlık yapan itirafçı A.G. ' 2015’te CHP’de deşifre olan adamların yerine yenilerinin yerleştirilmesi talimatı verildi. İzmirli Hüseyin Fatih Tamer’i partiye ye
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Trump yönetimi dışında bütün ülkeler bu oylamada birlik içinde hareket etti. Şimdi BM Genel Kurulu süreci başlayacak." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Birleşik Krallık Başbakanı May ile telefonda görüştüğü ve görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Kudüs konusundaki son gelişmelerin ele alındığı bil
Başbakan Binali Yıldırım resmi ziyarette bulunmak üzere Bangladeş’te. Yıldırım, Bangladeş’te Arakanlı Müslüman sığınmacıların yer aldığı kampı da ziyaret edecek
ABD ile Kuzey Kore arasındaki kıtalar arası balistik füze gerilimi devam ederken, ABD Füze Savunma Ajansının beşinci nesil F-35 savaş uçaklarını kıtalar arası balistik füzeleri takip et
IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin Suriye'deki Amerikan askeri üslerinden birinde tutulduğu iddiasını ABD'nin öncülüğündeki koalisyonun yalanladığı bildirildi.
Kendisine 'Haçlılar' adını veren bir grubun, Müslüman göçmenlerin yaşadığı bir apartmana bombalı araç saldırısı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.
Mardin'den gelen son dakika haberine göre Kızıltepe ilçesinde bir şahsa ait evden Garnizon Komutanlığı'na uzanan bir tünel bulundu... Bölgede inceleme başlatılırken, gözaltına alınan e
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koordinasyonunda 18 Aralık 2008'de hizmete sunulan e-Devlet Kapısı, 10. yılında yeni arayüzüyle hizmet vermeye başladı.
"Temporal lob epilepsi geçici veya kalıcı felç yapabilir"