İtalya Başbakanı Gentiloni, muhtemel Suriye müdahalesine ilişkin, 'Suçlara karşılık vermenin ötesinde, önce barış için çalışmalıyız' açıklamasını yaptı.
Karar gazetesi yazarı Galip Dalay, ABD'nin İran'a yönelik muhtemel politikalarını köşesinde değerlendirdi.
Türkiye'nin dev lojistik şirketi U.N. Ro-Ro, 950 milyon euroya Danimarkalı DFDS şirketine satıldı. DFDS, U.N. Ro-Ro'nun yüzde 98.8'ini satın aldı.
ABD lideri Trump "Hazırlan Rusya, çünkü bu füzeler gelecek. Hepsi yeni ve akıllı füzeler" dedi, dünya çalkalandı. Hemen cevap veren Rusya, "Akıllı füzeler yasal hükümetlere değil, ter
Somali hükümeti, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile yapılan askeri anlaşmaya rağmen bundan sonra Somali ordusu içerisindeki askerlerin maaşlarını ve eğitimini kendisinin vereceğini duyurd
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, 1'inci Ordu Komutanlığı birliklerini denetledi. Akar, kuvvet komutanları ile "Bayraktar" İHA'larının üretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yü
ABD Başkanı Donald Trump'ın tehditleri sonrası Suriye ordusunun havalimanları ve askeri üsleri boşalttığı iddia edildi.
ABD Başkanı Trump'a Rusya'dan jet yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Akıllı füzeler meşru hükümetlere değil, teröristlere doğru fırlatılmalı" açıklaması yapt�
Başbakan Binali Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesinde "Sanayi ve Teknoloji Zirvesi" katıldı.
Çin, Suriye'ye yönelik ABD'den gelen herhangi bir sıcak temas halinde savaş gemilerinin Rus Donanmasın'na katılmalarını emretti.
İtalyan La Repubblica'da çıkan yazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupalı liderlerle kedinin fareyle oynaması gibi oynadığı ifade edildi.
Yenimahalle Metro İstasyonu'nda bulunan elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Ankara Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Jeopolitik endişelerle dolar dün Türk Lirası karşısında 4.1383 ile rekor kırarken, Euro da 5.1166 ile yeni zirvesine tırmandı. İran ise riyali sabitleyince kaybı yüzde 68’den yüzde 11’
Milli Gazete yazarı Abdülaziz Kıranşal, modern muhafazarlık olarak tanımladığı durumun kullandığı dili köşesinde değerlendirdi.
2013 yılında Marmara Üniversitesi’nde ülkücü gençlerin düzenlediği bir konferansa katılan Macaristan’ın aşırı milliyetçi partisi Jobbik’in lideri Vona Gabor, Türkçe olarak söyledi