Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bugün alınan kararla, su fiyatlarında yüzde 30'luk indirime gidildiği açıklandı.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ülke TV'de Mustafa Yıldız'ın sunduğu Odak Noktası'na konuk oldu ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
Ukrayna dış istihbaratından emekli korgeneral Vasiliy Bogdan, Rusya'nın saldırması durumunda iki ülke arasında savaş ihtimali olduğunu açıkladı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Tunceli merkezli 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 muvazzaf asker gözaltına alındı.
Gazeteci yazar Ali Bayramoğlu, bir TV programında yaptığı açıklamada derin HDP'nin Demirtaş'ı tasfiye ettiğini iddia etti.
Rusya hükümeti, ekonomik kalkınma hamlesi çerçevesinde yabancı iş adamlarına vize kolaylığı sağlayan bir taslak üzerinde çalışıyor.
DNA üzerine yaptığı çalışmalarla Nobel ödülü alan bilim insanı James Watson, ırkçı söylemleri nedeniyle ünvanını kaybetti.
Sudan'da artan ekmek fiyatlarını protesto etmek için başlayan gösterilerin Arap Baharı ekseninde tartışılması ülkenin iç ve dış dinamiklerini anlama noktasında yetersiz kalıyor.
İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Haşmetullah Felahetpişe, İran'ın Taliban ile iş birliği yapması gerektiğini açıkladı.
Bilecik’in Osmaneli ilçesinin AK Parti’li mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin’in tekrar aday gösterilmemesi üzerine belediye binası önünde toplanan yüzlerce kişi duruma tepki göste
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, ABD Başkanı Trump'ın Türkiye'ye yönelik skandal sözleri için "Trump’ın sözleri her bakımdan hastalıklı bir açıklamadır" dedi.
Tuh suratına o topluluğun, hususiyle gençlik iddiasındaki o haylazlar grubunun ki, beş vakit namazını elektronik hesap makinesi edasiyle kılar ve mücadele adına bu türlü makine adamları �
Prof. Dr. Orhan Okay üzerinde uzun yıllar çalıştığı Tanpınar biyografisini yayımladı: "Bir Hülya Adamının Romanı: Ahmet Hamdi Tanpınar". (Dergâh Yayınları, Şubat 2010).
Türkiye’de Meclis’in tarihi bugünlerde birilerinin cehaletle söylediği gibi dış baskıyla, özentiyle değil belki bir âyet-i kerimeyle başlatılabilir: “Bir hüküm verirken onlarla ist
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde FETÖ/PDY operasyonu! Operasyon kapsamında Şeker Piliç'in sahiplerinden olan K.B. ve O.B. ile ecza deposu sahibi A.Ç. gözaltına alındı.