Kenya, Somali sınırına 100 kilometre uzaklıktaki, dünyanın en büyük sığınmacı kampı olarak kabul edilen kampı kapatma kararı aldı.
Diyarbakır'da adliyeye şüphelileri götüren resmi araca yönelik bombalı saldırıyı PKK üstlendi.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın, Beşşar Esed rejiminin Halep'e saldırı düzenlerken, Rus taktiği kullandığını ifade etti.
İsrail ablukası nedeniyle iş ve yaşam imkanlarının her geçen gün azaldığı Gazze'de gençler, kaplumbağa terbiyeciliği ve satımı yaparak geçimlerini sağlamaya çalışıyor.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.
NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetleri Baş Komutanı General Scaparrotti, Rusya’nın saldırgan politikası ile ilgili açıklamada bulundu.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Ankara, İstanbul ve Kars'ta PKK'ya operasyon düzenledi. 4 kişi gözaltında. Şüpheliler, 13 Mart'taki Kızılay saldırısıyla i
Afganistan'ın Nangarhar kentinin Nazyan ilçesinde, bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.
Fransa Senatosu, başkent Paris'te 130 kişinin ölümüne yol açan saldırıların ardından ilan edilen olağanüstü hal uygulamasının 2 ay daha uzatılmasını kabul etti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin Binniş ilçesinde pazar yerine Suriye hava unsurlarının gerçekleştirdiği saldırıyı kınadığını açıkladı
Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bugün 3 kişi öldüğü, 12'si polis 45 kişi yaralandığı saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi.
MHP'li Sinan Oğan, Tosya Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı kongre kararının bozulduğunu, Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararının da önümüzdeki gü
Lübnan parlamentosu, toplantı yeter sayısı sağlanamadığı için 39'uncu oturumda da cumhurbaşkanını seçemedi
Almanya'nın Münih kentindeki bir tren istasyonuna bıçaklı bir kişi tarafından saldırı düzenlendi. Olayda dört kişi ağır şekilde yaralandı.
Diyarbakır'da 3 kişinin hayatını kaybettiği 12'i polis, 45 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında çok sayıda ev ve işyeri zarar gördü