Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Türkiye'de bazı medya kuruluşu ve gazetecileri satın aldığı, bunun üzerinden algı operasyonu gerçekleştirmek istediği iddia edildi.
Ataşehir'de yolda yürüyen A.Ç isimli kadına, omuz attıktan sonra yumrukla saldıran şahıs polis tarafından aranıyor. A.Ç polise verdiği ifadede, "Yavaş olur musunuz" dedim. O da bana, 'Se
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayımlanmasıyla ilgili id
Oxford Üniversitesi, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara göz yuman Myanmar lideri Aung San Suu Çi’nin portresini asılı olduğu salondan kaldırdı.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa'da kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Birleşik Krallık'ın Birmingham kentinde cami önünde bıçaklı saldırıya uğrayan Müslüman çocuk ağır yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır'da uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan Üroloji Uzmanı Dr. Yarımoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yetkililerle görüştü.
Beyoğlu Hasköy'de bir kafe henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken büyük panik yaşandı.
Maria Kasırgası nedeniyle binlerce insanın elektriksiz, susuz ve iletişimsiz kaldığı Porto Riko'ya gerekli yardımların yapılmaması ABD'nin Chicago kentinde protesto edildi.
Brookings Enstitüsü Uzmanı Kuok, "Myanmar hükümeti Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı zulmü durdurmak için acilen harekete geçmeli." dedi.
Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adaylarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
Son dakika! Rusya, Türkiye'nin satın aldığı S-400'ler için ön ödeme yaptığını bildirdi.
Suriye'nin Türkiye sınırındaki İdlib iline düzenlenen hava saldırılarında 40 sivil hayatını kaybetti.
TSK, "Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda bir silah arkadaşımız şehit olmuş, üç silah arkadaşımız yaralanmıştır." açıklamasında bul
Türk grafiti sanatçıları, Suriye'nin Azez ilçesinde Esed rejimi ve DEAŞ saldırılarında yıkılan duvarlara resim çizdi.