Hakkâri'nin merkez ile Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde bazı alanların 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.
İsviçre'nin Blick gazetesinin bugünkü nüshasında kullanılan çirkin üsluba Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki geldi. Bakanlık Sözcüsü Büyükelçi Müftüoğlu, "İsviçre'nin Blick
Bahçelievler'de uyuşturucu satıcılarının tartıştığı mahalleliye silahla ateş açması sonucu 24 yaşındaki Müzeyyen Telli hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Acıbadem muhtarı dahil 6 kişiyi şehit eden darbecilerin soruşturması tamamlandı. Darbeci komutanın, "Sahada biri olarak kalabalığa ateş ediyorum. Bekliyorum. Tekrar tekrar. 10-15 kişi pert
Terör örgütü FETÖ'nün Anadolu yakası jandarma sorumlusu Ahmet Sak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çıkardığı kararla gözaltına alındı.
Şırnak'taki Yağızoymak taburunda hazır kıta bekleyen askerler, teröristlerin Türkiye’ye sızmak için kullandıkları geçiş yollarını bombaladı.
Bakan Çelik Hollanda ile yaşanan diplomatik krizile ilgili açıklamalarda bulunarak, AB'ye sığınmacı anlaşması konusunda rest çekti.
ÖSYM tarafından düzenlenen 2017 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ile Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi başvuruları başladı. KPSS'de yapılan değişikliğe göre, genel kült
HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, Hollanda ile yaşanan diplomatik krize ilişkin açıklamalarda bulundu.
Zeytinburnu'ndaki vida imalathanesinde, mermi imalatı yaptığı iddia edilen şüpheli tutuklandı
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik 7 bini aşkın personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda bir terörist ile onlara yardım ve yataklık eden 2 kişi yakalandı.
Hristiyan Sosyal Birlik (CSU) Federal Meclis dış ve güvenlik politikaları sözcüsü Florian Hahn, “Almanya’ya karşı kızışan bu atmosferde Türk hükümetinin İncirlik’teki askerlerimizin
TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projenin yüzde 65’inin tamamlandığını söyledi. Türk Akımı ile TANAP’ın birbirinden nasıl etkileneceğine de yanıt veren Düzyol, TANAP’ın tüm anl
Avrupa Birliği 7 Şubat 1992 yılında Hollanda’nın Maastricht kentinde imzalanan anlaşmayla kurulmuştu;11 Mart 2017’de yine Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dağıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal eden ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı da sınır dışı eden Hollanda, "hayır" kampanya