Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Hireyci, ülkesinin Myanmar'da Arakanlı Müslümanları hedef alan hak ihlallerini durdurmak için çaba harcadığını vurguladı.
Katalonya Başkanı Puigdemont, İspanyol hükümetince "yasa dışı" olduğu açıklanan, 1 Ekim'de bağımsızlık referanduma gidilmesi kararını imzaladı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr'ın, yarın Senato Adalet Komitesinin karşısına çıkarak Rusya'nın 2016 ABD Başkanlık seçimlerine müdahalesiyle ilgili iddialar ka
Terör örgütü DEAŞ yanlısı bir kişi, ailesine yazdığı 'veda' mektubunun ardından örgütün kırsaldaki eylemlerine katılmaya hazırlanırken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Darbe girişiminde 4. Kolordu Komutanlığı ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 268 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
Siirt Valiliğini abluka altına almaya çalışan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 93'ü tutuklu 320 eski askerin yargılandığı davaya devam edildi.
İslam İşbirliği Teşkilatı, Arakan'da Budist milliyetçilerin saldırılarına maruz kalan müslümanların durumunu yerinde incelemek ve yardımları kolaylaştırmak için Myanmar'dan ziyaret i
Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Özkan, Ali Paşa ve Lalebey mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Devletimiz bu çalışmayı ta
Yunanistan ve Bulgaristan'da bulunan bazı önemli limanları birleştirecek demir yolu projesi için mutabakat zaptı imzalandı.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Hakkari'de enerji nakil hatlarında çalışan işçilere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. 2 işçi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 işçi de yaralandı.
Adana'da önünde seyreden midibüsten yola düşen külçe altını bulduğu yerden alarak bölgeden uzaklaşan kişi gözaltına alındı.
Suriye'nin İdlib ilinde kent merkezinde meydana gelen patlamalarda 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'dan gelen 'Türkiye'nin AB üyeliğine karşı' oldukları yönündeki açıklamalara ilişkin, "Türkiye'nin AB ile olan mevcut ilişkisine bile tahammül edemiyorsa
Myanmar'ın Arakan eyaletinde ordu ve Budist milliyetçilerin yaptığı operasyonlardan kaçan Arakanlı Müslümanları taşıyan teknenin, Bengal Körfezi'nde alabora olması sonucu 5 kişi hayatı