Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ve bir polisin şehit olduğu saldırı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile Türkiye-AB Zirvesi ve göç konusunda görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.
Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, bölgede izlenen hendek siyasetinin yanlış olduğunu söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğl Türkiye hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili konuştu.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ülkemizin, güvenliğini teminat altına almak için ne gerekiyorsa yapacağımızdan bütün dünyanın haberdar ve emin olması lazım" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun saat 13:40'ta yeni kabineyi açıklayacağı duyuruldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile dün akşam saatlerinde yapması beklenen görüşme Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun biraz önce Cumhurbaşkanlığı Külliye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile dün akşam saatlerinde yapması beklenen görüşme bugün saat 11.00'de yapılacak.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğanın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile akşam saatlerinde yapması beklenen görüşmesinin yarın yapılacağı bildirildi.
Sultanahmet Camii'nde Cuma hutbesini Türkçe okuduktan sonra imam hatip İshak Kızılaslan namaz kılmaya gelen turistler için İngilizce özet geçti
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında kriz olduğu iddialarına yanıt verdi.
Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, yargılandığı davanın ilk duruşmasında tutuklandı.
Salavât; Rasulullah (sav)ın şahsında onun rehberliğine duyulan saygıyı dile getirerek hâlâ onun yolundan giden ümmetine rahmet dilemektir.
CHP'li Muharrem İnce, Ahmet Hakan'a önemli açıklamalarda bulundu...