Aydın Doğan'ın sahibi olduğu ve Türkiye'nin en büyük medya grubu olan Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na resmen satıldı.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı. Konuya ilişkin İstanbul Valisi Vasip Şahin açıklama yaptı.
JSGA tarafından Jandarma Genel Komutanlığı adına 3 bin 360'ı sözleşmeli, 40'ı muvazzaf, Sahil Güvenlik Komutanlığı adına 160 sözleşmeli astsubay adayı öğrenci alınacak.
Son dakika! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde ihraç edilen Volkan B. adlı saldırgan dehşet saçtı. Cebinde silahıyla okula giren saldırgan, eğitim fakültesinin 3. kat�
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor.
Gerek dünyada gerekse ülkemizde hızla yaygınlaşan kanserin tedavisinde umut verici çok önemli gelişmeler de yaşanıyor. Son yıllarda yeni tedavi yöntemleri ve kanseri erken evrede saptayan
Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kahveci ekonomide yaşananları köşesinde değerlendirdi.
Son günlerin hararetli tartışması muhafazakar gençlerin deistleşmesi meselesine Hayrettin Karaman Hoca da konuyu Yeni Şafak'taki köşesine kaleme alarak dahil oldu.
ABD Başkanı Trump 'Suriye'den artık çekilmek istediklerini söylese de ABD'nin Suriye'de yürüttüğü mücadelede kilit öneme sahip olan yetkililer Trump'tan çok farklı düşünüyor. ABD'nin
Haber Türk yazarı Murat Bardakçı Teşvikiye Camisinin restorayona alınmasını köşesinde değerlendirdi.
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur hayatını kaybeden Winnie Mandela'yı köşesine taşıdı.
Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, erken seçim olmayacağını dile getirdi. Ünal CHP ile HDP'nin 2019 seçimlerinde ittifak yapacağını iddia etti.
ABD’ye yaptığı üç haftalık ziyaretini sürdüren Suudi Arabistan'ın 'Batı' yanlısı Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ‘Atlantic’ dergisinde dün yayınlanan söyleşisinde, İsrail’in k
Karar gazetesi yazarı İbrahim Kiras güncelleme tartışmalarını farklı bir boyutuyla köşesinde değerlendirdi.
El-Kaide lideri Üsame Bin Ladin'in oğlu, hainlikle suçladığı Suud hanedanının Şii yayılmacılığına karşı duramayacağını savundu ve Müslümanlara cihat gruplarına katılma çağrıs