Yale Üniversitesi tarafından yapılan araştırma, dünyada 3 trilyon ağaç olduğunu ortaya koydu. Buna rağmen ormanlık alanların kaybının acilen yavaşlaması gerekiyor.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bugün saat 20.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Suriyeli mültecilerin Avrupa'ya akın etmesi siyasileri telaşlandırdı. Onlar bu kadar çok sayıda sığınmacıyı nasıl kabul edeceklerini kara kara düşünürken Almanya, Avusturya ve İzland
PKK'lılar Tunceli kent merkezindeki Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada yaralanan 1 polis şehit oldu, 1 PKK'lı öldürüldü.
Doğu Ekonomi Forumu Organizasyonunda Suriye hakkında açıklamalar yapan Putin, destekçisi olduğu Esad'ın, sağlıklı muhalifler olursa erken seçime gitmeye hazır olduğunu açıkladı. Bu muh
Kurban bayramına 18 gün kala pazarlardaki kurbanlık havyanların fiyatları da belli oldu. Manisa'daki canlı hayvan borsasında 500 liradan başlayan küçükbaş hayvanların satış ortalaması
Sağlık Bakanlığı Doğu ve Güneydoğu illerinde mecburi hizmet süresi sona eren hekimlerin görev sürelerinin uzatılması için 5 bin hekime "çakılı kadro" verecek.
Hiç düşündünüz mü, hukuki salahiyeti olup isteyen herkes aday olabiliyor mu?
Bodrum'dan botlarla karşıya geçmeye çalışırken boğulan ve cansız bedeni sahile vuran üç yaşındaki Aylan'ın babası, çocuklarının elinden kayıp gittiğini söyledi. Abdullah Kurdi, ai
İstanbul’un büyük bir kısmını adaya dönüştürecek Kanal İstanbul projesinde yıl sonuna kadar inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN International'a konuk olarak, Bodrum'da kaçakları taşıyan teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli çocukla ilgili soruları yanıtladı.
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın katil zanlısı cinayeti anlattı.
Davutoğlu tarafından açıklanan geçici hükümette yer alan Prof. Dr. Ayşen Gürcan, ilk başörtülü kadın bakan oldu.
Kandilli Rasathanesi, Azerbaycan'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde aşılama yapılamadığı iddialarını Sağlık Bakanı Müezzinoğlu yalanladı.