Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca fırtına sonrasında araçların Avrasya Tüp Tüneli'ni terk etmeleriyle birlikte trafiğin açıldığı, tünel içinde su birikmesi gibi bir
İstanbul'da beklenen yoğun yağış az önce başladı. Trakya'dan gelen dolu ile karışık yoğun yağış nedeniyle de hava trafiği altüst oldu.
İstanbul'da meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağmur doluyla birlikte etkisini göstermeye başladı.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus askerlerinin 50 yıl süreyle Suriye'de kalmasını öngören anlaşmayı onayladı.
Filistinlilerin yoğun tepkisi üzerine Mescid-i Aksa'nın tüm kapıları açıldı, on binlerce kişi Harem-i Şerif'e girmeye başladı.
Tunus Nahda Hareketi Partisi, uluslararası toplumun Mescid-i Aksa’daki olaylara “kayıtsız” kalmasını kınadı.
İsrail güvenlik bahanesiyle Filistin'i adım adım işgal ediyor. Metal dedektörler de bu planın bir parçası. Peki İsrail'i kim durduracak?
Rusya Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov, “AB, ABD'nin yaptırımlarını desteklerse, Rusya'nın yanıtı iki tarafı da can acıtacak şekilde vuru
AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik son uygulamalarına tepki olarak açıkladıkları "ilişkileri askıya alma" kararının halen geçerli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcı doçentlik ile ilgili açıklamalarının ardından YÖK'ten ilk adım geldi.
Bursa'nın İznik İlçesi'nde serinlemek için göle giren 2'si kadın, 1'i çocuk, 4 kişi boğularak can verdi.
İsrail Milli Eğitim Bakanı ve Yahudi Evi Partisi lideri Bennett, İsrail hükümetinin tepkiler üzerine geri adım atmasını "teslimiyet" olarak niteledi
Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 1 terörist etkisiz hale getirilirken Diyarbakır Hani'de ise 1 terörist yakalandı. Beytüşşebap'ta ise 2 terörist yakalandı.
Ürdün, iki Ürdün vatandaşını öldüren İsrailli güvenlik görevlisinin yargılanması bitmeden İsrail büyükelçisinin ülkeye girişine izin vermeyeceğini açıkladı.