Ahmet Hakan - Hürriyet Gazetesi
Ankara Sakarya Caddesi’ndeki bir eyleme katılan Merve Demirel'i gözaltına alınırken taciz ettiği belirtilen polis memuru Sezgin S. hakkında, 'basit cinsel saldırı' suçundan 2 yıldan 5 yı
Meclis'te yeni askerlik sistemi görüşülürken, MHP'den kadınlar için teklif geldi.
Irak Cumhurbaşkanlığı'nın, geçen hafta seçilen Musul’un yeni valisinin atamasını onayladığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 11 üniversiteye rektör atamasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Abdurrahman Dilipak / YSK gerekçeli kararı açıkladı da!
Türkiye ile ABD'nin yeni Ortadoğu tasavvurları arasındaki makasın fazlasıyla açılması aralarındaki ilişkinin sorgulanmasına neden olmaktadır.
Düşünmek inziva ister. Tefekkür, dünyaya gitmek, onunla konuşmak ama sonra yaşadıklarımızı hazmedebileceğimiz bir tecrit hücresi bulmakla gerçekleşir. İçe dönüş olmadan ne güzel b
Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, hükümetinin Kuveyt'le sorunları sona erdirmek için çalıştığını belirtti.
Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.
Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken 10 Mayıs'ta uçuruma düşen Anadolu Ajansı muhabiri Abdulkadir Nişancı'nın cansız bedenine ul
El Cezire’de yayınlanan Yahudi soykırımı Holokost ile ilgili iddiaların yer aldığı bir videoda, “Gaz odaları milyonlarca Yahudi’yi öldürdü. Hikaye böyle diyor. Peki Holokost ne kada
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD yaptırımlarının başlamasının ardından 2018 ve 2019'da oluşan şartları devrim tarihinin hiçbir döneminde yaşamadıklarını söyledi.
Fransa'nın çocuklarıyla beraber 28 Ezidi kadını sığınmacı olarak ülkeye kabul ettiği belirtildi.
Avrupa Birliği Dış Eylem Servisi Genel Koordinatörü Helga Schmid, Venezuala’ya halk zarar görmesin diye yaptırım uygulamadıklarını açıkladı.