Dijital çağın en tartışmalı olgularından "fake news" (yalan haber) sorununa karşı İtalya'da liselerde eğitim verilecek. 31 Ekim'de başlayacak proje ülke genelinde 8 bin liseyi kapsıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya temaslarının ardından dönüş yolunda aralarında Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Tepeli’nin de bulunduğu gazetecilerin sorular
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, medyada yer alan 'Baykal'ın durumu kötüleşiyor' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Malta'da yolsuzluk haberlerini gündeme taşıyan muhalif blog yazarı, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti
İdlib, 4 Nisan’da kimyasal saldırı sonucu aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce kişinin ölümüyle dünya gündemine oturdu. ABD’de bu saldırıyı gerekçe göstererek Suriye’deki
Somali'deki menfur terör saldırısının ağır bilançosu üzerine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve beraberindeki heyetle Somali'ye gitti.
TCMB Başkanı Çetinkaya müjdeli bir haber verdi. Çetinkaya, enflasyonun kademeli olarak düşeceğini dile getirdi.
AFP haber ajansı, Avusturya'daki parlamento seçimlerinde Avusturya Halk Partisi'nin (ÖVP) başbakan adayı Sebastian Kurz'un ilk sonuçlara göre seçimi kazandığını duyurdu.
Suriye’de 2011’de başlayan rejim karşıtı protestolar ilk olarak Şam’ın güneyinde bulunan Dera şehrinde başlamıştı. 6’ıncı yılına giren Suriye savaşında Kobani, Rakka, Lazkiye İd
İran Tasnim Haber Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, İran hükümetinin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile arasındaki üç sınır kapısından biri durumundaki Pervezhan Sınır Kapısı'
Rekabet Kurulunca, Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verildi.
AFP haber ajansına bir röportaj veren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye ve ABD’ye krizi çözme çağrısı yaptı ve 'en kısa zamanda çözüm bulun' dedi.
AFP haber ajansı Irak ordusunun Kerkük'ü Peşmerge güçlerinden geri almak için askeri harekat başlattığını duyurdu. AFP haber ajansı haberi bölgedeki bir askeri kaynağa dayandırdı.
Kahramankazan ilçesinde biri polis iki kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin yaralandığı silahlı kavganın tarafları, Kanal Caddesi'nde bir kez daha karşı karşıya geldi. Kavga eden t
15 Temmuz'da ankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı ile beraber hareket ettiği belirtilen eski Emniyet Müdürü Zafer Kuloğlu'nun cezası belli oldu.