Fransa'dan Suriye'ye ilişkin yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinde yeni askeri operasyon planımız yok" denildi. Münbiç konusunda ABD ile aynı görüşe sahip olunduğu b
Türkiye’nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla bölgeye getirdiği düzen, coğrafyanın tüm mazlumları için umut ışığı oldu. Münbiçliler, Pentagon kuklalarına karşı harek
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Trump'ın 'yakın zamanda Suriye'den çekileceğiz' açıklamasının sorulması üzerine, 'haberdar değilim' cevabını verdi.
ABD Başkanı Trump yaptığı konuşmada ''Yakın zamanda Suriye'den çekileceğiz.'' ifadelerini kullandı.
ABD’nin Suriye’den çok kısa zamanda askerlerini çekeceği, buna karşılık Fransa’nın Suriye’ye asker göndermeye başlayacağı açıklamaları başkent kulislerini de hareketlendirdi. Güve
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert 'Türkiye Sincar'a bir operasyon düzenleyecekse bu Irak hükümetiyle koardinasyon içinde yapılmalı' dedi.
BM Genel Sekreteri Guterres: "(ABD-Rusya gerilimi) Son derece endişeliyim. Büyük ölçüde Soğuk Savaş dönemine benzer bir duruma doğru gidiyoruz"
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov açıkladı: Rusya, ABD'nin St. Petersburg Konsolosluğu'nu kapatacak ve 60 ABD'li diplomatı sınırdışı edecek.
Rusya ABD'nin ST. Petersburg'da bulunan elçiliğini kapatma ve aynı sayıda ABD'li diplomatı sınır dışı etme kararı aldı.
2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7,4 artış gösterdi. Türkiye'nin büyümesini Spiegel Online haber sitesi "Türkiye büyümede Çin'i de geçti" başlığıyla duyururken, haberin dev
Çin, ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının olması halinde sonuna kadar gideceklerini açıkladı.
ABD'li yargıç, 11 Eylül 2001'de düzenlenen saldırılarla ilgili olarak mağdur yakınlarının Suudi Arabistan'a dava açabilmelerine hükmetti.
2013'te ülkenin demokratik seçimle işbaşına gelen ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi devirerek işbaşına gelen Abdülfettah es Sisi, ülkede düzenlenen sözde seçimlerde oyların yüzde 90
Çin, ABD ile Çin arasında ticaret savaşı olması durumunda ulusal çıkarlarını korumak için sonuna kadar gidecekleri uyarısında bulundu.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet Türkiye - ABD ilişkilerini köşesinde değerlendirdi.