Sayıştay'ın Milli Piyango İdaresi'ne ilişkin denetim raporunda, 2012'den bu yana çekilişleri televizyondan canlı yayınlamayan Milli Piyango İdaresi kusurlu bulundu. Sayıştay raporunda, Mil
1150’lerde Hazreti Muhammed’in naaşını kaçırmaya teşebbüs eden Hristiyan dünyası, yaklaşık üç buçuk asır sonra bu işi yeniden denemeye kalktı ama çabaları yine boşa çıktı. P
Bir süre önce Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Kitap Okuma Yarışması” kapsamında lise öğrencilerine “Okunması Zorunlu” olarak tavsiye edilen Cahit Zar
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD tarafından açıklanması beklenen ve Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Mısır tarafından desteklendiği iddia edilen 'Yüzyılın An
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sarı yeleklilerin sözcülerinin "halka değil, kin duyan küçük bir topluluğa" hitap ettiklerini belirtti.
ABD’de Demokrat Parti’nin ileri gelenlerinden Elizabeth Warren, 2020 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde mevcut Başkan Donald Trump’ın olası rakiplerinden birisi oldu. Warren,
FETÖ'nün medya yapılnaması ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında yakalama kararı olduğu iddia edilen gazeteci Hasan Cemal, Twitter'dan skandal bir paylaşıma imza attı.
Yeni yıla Taksim’de girmek isteyen vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için alınan güvenlik tedbirler çerçevesinde, atlı polisler de Taksim Meydanı'nda ilk defa görev yaptı.
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki yuvalanan terör örgütü YPG/PKK hedeflerine yönelik yapmayı planladığı harekat öncesi sınır hattına askeri sevkıyatlar tüm hızıyla sürüyor.
Çorum'da yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü DAEŞ ile bağlantısı olduğu öne sürülen ve haklarında gözaltı kararı verilen 9 Iraklıdan 5'i gözaltına alındı.
Birleşmiş Milletler, Yemen'de Husilerin kontrolündeki bölgelere gönderilen gıda yardımlarının aç insanlarla paylaşılmadığına dair yaptığı açıklamada, "WFP, Yemen'de insani gıda ya
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2019 yılında çevreyi kirletenlere uygulanacak para cezalarını açıkladı.
Öncelikle bir Müslüman Kur’an’ı hayatı için rehber, ibadetleri için kıstas, bir dua ve Yeryüzü Halifeliğinde kendisine bir yardımcı ve Zalim mazlum mücadelesinde rehber olarak ele al
Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Metin Akpınar, hakkında verilen adli kontrol kararına itiraz etti.
Mahkeme, Hasan Akar'ı 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçlarından 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.