Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hasta mahkumlarla ilgili sorunun hastane ve Adli Tıp raporları arasındaki uyumsuzluk olduğunu söyledi. Bozdağ, "Yasal düzenlemeyle bunun giderilmesine çalışıyor
BM, Gazze'de yürüttüğü yardımları Kahire'de taahhüt edilen bağışlar yapılmadığı için durdurdu
15 bin öğretmen ne zaman atanacak? Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu adayların merak ettiği soruları yanıtladı. 15 bin öğretmen atamasının okullar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında KAP seçmenlerine seslendi, "gübre sorun değil diyorsan her şey hakkındır git o zaman AKP'ye
Yemen başta olmak üzere Arap ülkelerinden haberler geçen Masdar Online internet sitesinin haberine göre ABD'ye ait insansız hava araçları Yemen El Kaidesi'ne bağlı üç aracı hedef aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin seçime parti olarak girip barajı geçememesi halinde çözüm sürecinde muhatap olma imkanını kaybedeceği mesajı verdi. Erdoğan, “Çözüm sürecinin akamet
Haziran’da yapılacak seçimlere parti olarak girme kararı alan HDP’de Abdullah Öcalan’ın 28 yaşındaki yeğeni Dilek Öcalan’ın milletvekili adaylığı da gündemde.
İzmir'de yasa dışı dinleme iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında aralarında birinci sınıf emniyet müdürünün de bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı.
Yapılan bir araştırmaya göre Almanlar İsrail'in politikasına gün geçtikçe şüpheci bakıyor.
Tacikistan'da yerel ve merkezi yönetimin izni olmadığı gerekçesiyle camilere el konularak ev olarak kullanılıyor.
Mısır'da 25 Ocak devriminin 4. yıl dönümünden bir gün sonra, devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Alaa ve Cemal'in de tahliyesiyle hapishanede Mübarek ailesinden kimse kalmadı.
Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı arasında görev yapan Türk askerlerine ateş açıldı.
NATO çalışmaları kapsamında İspanya'da bulunan Yunanistan'a ait F-16'nın hangara düşmesi sonucu en az 10 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyeleri bölgede ilk defa silahlı yürüyüş yaptı.
Kırım'da Hizbu't Tahrir üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Kırım tatarları için en az 10 yıl hapis isteniyor