Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, HDP'ye yönelik operasyonların hukuk çerçevesinde yapıldığını söyledi. Bakan Zeybekçi, terörle mücadelede sonuna kadar gidileceğini kaydetti.
Suriye Devlet Başkanı Esed, Halep'te öldürülen çocuklarla ilgili öyle bir cevap verdi ki dünya kamuoyunda tepkilere neden oldu.
İstanbul Kadıköy'de aralarında HDP'li milletvekillerinin de bulunduğu bir grup gösterici, HDP milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etti. Polis, basın açıklaması yapmak isteyen göste
Gelidonya Feneri, Antalya'nın en güney ucunda... Fener, 72 yıldır, üç nesil, Demir ailesine emanet. Aile üyeleri, yürüyerek bile zor ulaşılan fenerde tam 67 yıl geçirdi. Son dönemde ise
Dünya çapında tüm akıllı telefonların yüzde 87,7'sinde Android yüklü.
2014 yılında Van'da yapımına başlanan Karabet Kar Tüneli, hizmete sunuldu.
Kilis'te 21 yıl önce öğrencilerde otokontrolü geliştirmek amacıyla başlatılan "Zilsiz Okul Projesi" kapsamında 4 lisede yıllardır teneffüs arası için zil çalmıyor. İl Milli Eğitim M
PKK'ya yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, Şırnak ve Hakkari'de 17 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Ağrı ve Bitlis'te de örgüte ait çok sayıda patlayıcı imha edildi.
AB Komisyon Başkanı Juncker, Ankara'nın vize muafiyetinin sağlanmaması halinde mülteci anlaşmasının sonlandırılacağı mesajına cevap verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'nin iyi yönetilemediğini iddia etti.
"FETÖ soruşturması" kapsamında gözaltına alınan 14 pilot serbest bırakıldı.
Ülkesindeki savaş ortamından kaçarak İzmir’e gelen Suriyeli Biyomedikal Mühendisi Mohamad Mouaz Alzen, iddialara göre, çalışma izni olmadığı gerekçesiyle açtığı işyerinden alınıp
Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Ankara'da görev yapan AB büyükelçileriyle Pazartesi günü bir araya gelecek.
Gelecek kuşaklara, keskin zekası, hazır cevaplılığı ve kendine has üslubuyla derin izler bırakmış; siyasetçi, yazar ve gazeteci Osman Yüksel Serdengeçti, ölümünün 33. yılında anıl
Diyarbakır’da sivil katliam yapan PKK’nın asıl hedefi, gözaltındaki HDP’lileri öldürerek iç ayaklanma çıkarmaktı.