Ahrar’uş Şam, Riyad toplantısına katılacağını açıkladı.
F16'lar Kuzey Irak'ta AvaÅŸin, Basyan, Hakurk ve Kandil'deki PKK hedeflerini vurdu.
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, “Türkiye'ye savaş ilan etmemiz için yeterli neden vardı. Ama biz bu adımı atmadık” dedi.
Barzani'nin Ankara'daki ilk durağı MİT oldu. Barzani, burada Hakan Fidan ile bir görüşme gerçekleştiriyor.
Tunceli’de 6-7 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan operasyon sırasında, beton koruganlar ve sığınaklar imha edildi.
Rusya'nın Akdeniz'de demir atan 'Moskova' kruvazörünün yerine benzer özelliklere sahip 'Varyag' kruvazörü geliyor
Kamuoyuna kendilerini Cumhurbakanı Erdoğan tarafından himaye edilen örgüt gibi tanıtan Osmanlı Ocakları konusunda başbakanlıktan kamu kurumlarına uyarı yazısı gönderildi
Almanya'da yapılan bir ankete göre, Alman ırkçı populist parti AFD partisinin önemli bir yükseliş içerisinde olması dikkat çekti.
Diyarbakır'da Sur'da yapılan operasyonlarda 1 polis şehit oldu.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya'nın yapacağı Akkuyu Nükleer Santrali için 'Rusların Akkuyu'dan kolay kolay vazgeçeceklerini zannetmiyorum' dedi.
Trump'ın Müslümanların ülkeye alınmasının yasaklanması için yaptığı öneriye hem Beyaz Saray'dan hem de birçok siyasetçiden tepkiler geldi.
Rus Donanması'na ait kargo gemisi Vologda-50, İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemide makinalı tüfeğin açık şekilde geçmesi dikkat çekti.
Suriye'nin Humus kentinde muhaliflerle rejim arasında varılan anlaşma uygulamaya kondu. Anlaşma kapsamında rejimin kuşattığı bölgeden, silahlı muhalifler ve sivillerin de aralarında olduğ
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin yaşamını yitirdiği olayın ardından başlatılan kriminal incelemelerde yeni bilgiler ortaya çıktı.