Adalet Bakanı Bozdağ "Milletvekilliği hiç kimseye suç işleme hakkı veya suç işleme özgürlüğü vermez" dedi
Barış gerçekten (samimi ve içtenlikli olarak) isteniyorsa anlamlıdır. Yoksa sadece bir meşrulaştırım aracı olarak tasarımlanıyorsa bir şey ifade etmeyecek ve bu durum kamuoyunun gözünd
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Suudi Arabistan’a tank satışının yapılmayacağını açıkladı.
Atina'dan Tel Aviv'e giden uçakta bulunan Araplar protesto edilince şirket Arap yolcuları indirmek zorunda kaldı
Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar kentinde DAEŞ üyeleriyle Afgan polisi arasında çıkan çatışmada 16 terör örgütü mensubu öldürüldü.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), toplanma ve gösteri düzenleme özgürlüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle Rusya'yı mahkum etti.
HDP'li milletvekilleri için gündeme gelen dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda CHP'den açıklama geldi.
Riyad yönetimi, temsilciliklerine yönelik saldırılar sebebiyle İran'ı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) şikayet etti.
Muş’un Bulanık Belediye Eş Başkanı Rahmi Çelik'in de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Selahattin Demirtaş, hükümetin bir kez bile hendekteki barikattaki çocukları anlamaya çalışmadığını ifade etti.
Suriye'nin Lazkiye kentinde restoran ve kafelerdeki dikkat çeken Rus etkisini AFP görüntüledi
İstanbul'da taksi plakasına sahip olmak isteyenlerde 'şoförlük mesleğini geçim kaynağı seçmesi ve sürekli icra etmesi' şartı aranması, taksi plakasının değer kaybetmesine neden oldu.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, “Suudi Arabistan, Tahran’la ilişkilerini keserek bir din adamını idam etmesinin suçunu gizleyemez” dedi.
İspanya'da ırkçılarla solcuların Gırnata kavgası
Davutoğlu, "Cuma günleri ile öğle tatilinin ibadet hürriyetini engellemeyecek şekilde kullanılabilmesi için taslak hazırladık" dedi