İngiltere parlamentosu, spor müsabakaları, Birleşik Krallık’ın resmi marşından farklı bir milli marş seçilmesi için önerilen yasa teklifi kabul edildi.
Açlıktan ölenlerin olduğu şehre ikinci yardım!
Birçok büyük Rus şirketi, ülkenin Türkiye'ye yönelik yaptırımlarından muaf kalmak için bir bir başvuru yapıyor.
Güneydoğu'da hendeklerin kapatılması, yıkılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen süpürme operasyonları hız kazandı.
(IKBY)Parlamentosu Başkan Yardımcısı Cafer Eminki, "bağımsızlık referandumu" ve "kazılan hendekler" hakkında açıklamalarda bulundu.
Fransa, Irak'ta IŞİD hedeflerine 7 hava saldırısı düzenledi.
Arap ve Türkmen Aşiretleri Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Abbud Cuğani, Fırat ve Dicle arasında yaşayan Suriye halkını PYD, IŞİD ve Esed rejiminin baskısından korumayı amaçladıkla
Sultanahmet saldırısının faili Suriyeli Nabil Fadlı'nın ailesine daha önceden öldüğü bidirilmiş ve taziye çadırı kurulmuş
Eski ABD Savunma Bakanı Hagel, Obama yönetimini Suriye politikası bakımından sert bir dille eleştirdi.
Suriyeli muhalif gruplardan bazıları Suriye'de sivillere yönelik saldırılar ve katliamlar devam ederken siyasi görüşmelere katılmayı reddettiklerini belirten ortak bir bildiri yayımladı
İsrail, Almanya'dan satın aldığı nükleer başlıklı füze taşıyabilen Dolphin tipi bir denizaltının Haifa'ya ulaştığını bildirildi
Ankara'da görev başındayken iki tarafın arbedesinde tabancayla vurulan polis memuru kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
Japonya'nın kuzeyinde 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
CHP 35. Olağan Kurultayı'na sayılı günler kala, Kılıçdaroğlu'na karşı Genel Başkan adayılığı açıklayan İstanbul eski Milletvekili Umut Oran adaylıktan çekildi.
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran Suriyeli Aylan Kurdi ile ilgili yayımladığı bir karikatür sosyal medyada büyük tepki gördü.