Türkiye, Basra Körfezi'nden sonra Kızıldeniz'in çıkış noktasındaki Aden Körfezi'nde de askeri varlık göstermeye hazırlanıyor. Katar'da hazıklıkları devam eden askeri üsten sonra Soma
Batıyla vardığı nükleer anlaşmanın ardından uluslararası yaptırımlardan kurtulan İran'da sosyal medya yasağı da kalktı.
Kilis‘e düşen 3 roket mermisinin Suriye tarafındaki IŞİD mevzilerinden atıldığı ortaya çıktı.
Esed ablukası altında ki Madaya'da 400 ağır hastanın akıbeti belirsizliğini korurken, BM, 400 ağır hasta için acil tahliye çağrısı yaptı.
İran’ın nükleer programı için yürütülen görüşmelerde anlaşma sağlanması 10 yıldır ertelenen yatırımların önünü açtı.
Batı, yılbaşı gecesi Almanya’da yaşanan taciz olaylarını konuşurken, Uluslararası Af Örgütü’nün hazırladığı bir rapor, Avrupa’ya ulaşmaya çalışan sığınmacı kadınların yol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı yolladı.
Kanada Savunma Bakanı Harjit Sajjan, IŞİD'le mücadelede önceliğin hava saldırıları değil kara operasyonu olması gerektiğini savundu.
Kiliste bir okulda patlama meydana geldi. Olayda ölen ve yaralananlar olduğu öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, İran'a yönelik ekonomik yaptırımların kaldırılması dolayısıyla İran yönetimini tebrik etti.
İran Dışişleri Bakanlığı, İran’ın balistik programı yüzünden yeni yaptırımlar getiren ABD’yi ikiyüzlülükle suçladı.
Kalplerin rehavete kapılması, dünyevileşme sürecinde parçalanan ruhlar, içe sürgün yemiş ve aksiyoner olma halini kaybetmiştir
Sırp İlerleme Partisi (SNS) Genel Başkanı ve Başbakan Vucic, reformların engelleyen toplumsal çatışmaları çözmek için erken seçime gidilmesine karar verdiğini açıkladı.
İstanbul'da etkisini arttıran yoğun kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor. Kar yağışı nedeniyle, İstanbul'dan bugün ve yarın yapılması planlanan 435 uçak seferi iptal edildi.