ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Cook, Suriye'de dün hava saldırısı sonucu vurulan El-Kaide liderinin Ebu el-Farai el-Mısri olduğunu açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya ile Suriye'de ateşkesin sağlanması yönünde yürüttükleri görüşmelerin askıya alındığını açıkladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ile ABD arasında plütonyum imhasına yönelik anlaşmanın askıya alınmasını öngören kararı imzaladı.
Eski Başbakan Mesut Yılmaz, FETÖ lideri Gülen hakkında "İadesinin ABD yargısında labirente gireceğinden endişeliyim" dedi.
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un İngiltere'deki bulunan bir reklamcılık şirketine sahte El-Kaide videoları yapması için 540 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.
Afganistan’da Taliban bir ABD savaş helikopteri düşürdü. Helikopterin görüntüleri an itibari ile yayınlandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, "Amerikan Büyükelçisi, vatandaşlarına buranın güvenli bölge olmadığını söylüyor. 2 gün sonra kendisi buraya geliyor" dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya ile Suriye konusunda diplomatik ilişkilere yönelik olarak kapıları tamamen kapatmadıklarını ve ilişkilerin sona ermesine çok yakın
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefonda görüştü.
PKK’nın sosyal medyada 'Türk F-16’sı düşürdük' yalanı, ABD’nin Irak kuzeyindeki gizli çabalarını ortaya çıkardı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, 'PKK’nın düşürüldüğünü idd
ABD’nin Suriye politikasının bugüne kadar gelen kısmını değerlendirmek son derece sıkıntılı. Zira, ilk önce akla gelen soru bir politikasının olup olmadığı yönünde oluyor. Bildiği
Türkiye Suriye’de uzun süredir beklenen harekatı başlattığında Suriye’de ve Ortadoğu’da bir paradigma kayması yaşandı. ABD ile “müttefiklik” ilişkisine sahip bölgesel bir güç kend
ABD Başkanı Barack Obama, ABD ordusundan temsilcilerin de katıldığı bir programda DEAŞ gibi örgütlerin Müslümanları temsil etmediğini söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Halep'te düzenlenen hava saldırılarının hiçbir mazereti olamayacağını söyledi.
ABD Başkanı Obama, Suriye krizinde temel sorunun Esed’in arkasındaki Rusya ve İran desteği olduğunu belirterek, "Onlar bizi doğrudan tehdit etmediği sürece yapacağımız müdahale uluslarar