Wall Street Journal'in haberine göre, ABD'nin Ortadoğu'daki üç ülkeden Patriot füze savunma sistemlerini önümüzdeki ay çekeceğini duyurdu.
Norveç devlet komisyonunun Libya'ya hava harekatına katılma kararını mahkum eden raporunun yayımlanmasının ardından hesaplaşma başladı. Dönemin Dışişleri Bakanı Støre, Kaddafi ile mu
İran dini lideri Hamaney, "Ahvaz saldırısını yapanlar Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri tarafından finanse edildi, ABD tarafından da desteklendi" dedi.
New York Times: ABD Başkanı Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesinde anlaşmadan çekileceğini söyledi.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, olası Münbiç operasyonuyla ilgili "Görüşmeler sürüyor, ABD ile diplomasiyi sürdüreceğiz." dedi.
ABD Temsilciler Meclisi, Türkiye'ye geçici olarak silah satışlarını durdurmayı da içeren 2019 Savunma Politikası Yetki Yasası (NDAA) tasarısının ayrıntılarını açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs'e taşınan büyükelçilik binasının açılışına katılmayacağı, yerine kızı Ivanka Trump, damadı Jared Kushner ve Hazine Bakanı'nı göndereceği b
ABD Başkanı Donald Trump, İranlı ve Avrupalı bazı yetkililerle nükleer anlaşma konusunda görüştüğü ortaya çıkan eski Dışişleri Bakanı John Kerry'yi 'sürece karışmaması' konusun
Trump'ın ABD Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma kararı sonrası ilk somut adım atıldı. Kudüs'ün güneyindeki yollara büyükelçiliğe yönlendirme tabelaları monte edildi.
Pompeo da fırtına gibi başladı yeni görevine. Amerikan Dışişleri’nde yeni bir aktivist dönemi başlatma iddiasında. Bu amacında Başkan DonaldTrump da ona tam destek veriyor. İkinci gün�
ABD Başkanı Donald Trump'ın Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörlüğüne aday gösterdiği Gina Haspel'in, bazı Beyaz Saray yetkililerinin 'işkenceci bir isim Senatoda onay alamaz' ş
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD’nin 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşması ile alakalı atacağı her adıma, karşılık vereceklerini söyledi.
Türkiye'nin sipariş verdiği 120 uçağı almaması, F-35 programını büyük ölçüde zarara uğratıyor. ABD'nin ise bu riski göze alamayacağı ifade ediliyor.
Lezzetiyle dünya markası olma yolunda ilerleyen Türk kirazı, Avrupa ve ABD pazarının ardından hava kargo yoluyla Çin pazarında da yerini alacak.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD’nin İran’la 2015’te imzalanan nükleer anlaşmadan çıkması durumunda “tarihi bir pişmanlık” yaşayacağını söyledi.