Eşi hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren Melih Gökçek "Onur yoksunları. Söylediklerinizi ispat etmezseniz şerefsizsiniz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun son filmi "Buğday"ın galasına katıldı.
ABD'de Flynn depremi! Beyaz Saray eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael T. Flynn'in, Rusya'nın ABD seçimlerine müdahalesiyle ilgili Başkan Donald Trump'ın hukuk ekibiyle bilgi paylaşmama ka
Resmi temaslarda bulunmak için Batı Şeria'ya gelen Rusya Dış İstihbarat Servisi Başkanı Sergey Narışkin, Filistin Devlet Başkanı Abbas tarafından kabul edildi.
Bingöl'de askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Turgutlu Belediyesi ortaklığıyla 81 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
İçişleri Bakanlığı kışlalara genelge gönderdi. Bundan böyle askeriyedeki yemek duaları 'Tanrımıza hamdolsun' diye değil, 'Allahımıza hamdolsun' diye başlayacak.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'AK Parti'ye küskünler' olarak nitelendirilen bir grup ile yeni parti kuracakları yönündeki iddiaları yalanladı.
Sudan Devlet Başkanı Beşir, "ABD'nin, diğer ülkelerin iç işlerine karışması nedeniyle Suriye'de bir felaket yaşandı. Sudan'ın da iki devlet olarak bölünmesi ABD yüzündendir." dedi.
MHP İstanbul Milletvekili Erdem ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Malatya'da evlerin işaretlendiği mahalleyi ziyaret etti
Rusya Genelkurmay Başkanı, Suriye'deki Rus askeri varlığının muhtemelen azaltılacağını söyledi.
Avrupa'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından German Marshall Fund'ın Başkan Yardımcısı Lesser, NATO tatbikatındaki skandalın utanç verici ve korkunç bir hata olduğunu söyledi
Silopi İlçesi Çalışkan Beldesinde askeri zırhlı araca, roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teröristlerin saldırısında 2 asker yaralandı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le görüşmesinin ardından basına açıklamalarda bulundu.
Soçi'de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Suriye zirvesi, uluslararası medyanın manşetlerine taşındı. Gazeteler Putin'in