Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının Türkiye'deki askerlik hizmetini yerine getirmiş olmaları için ödemeleri gereken 6 bin Avro'nun bin Avro'ya indirilmesini de öngören kanun tasar
Yaklaşık 10 bin polisle, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerinde terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Özel harekatçıların kararlılığı ve teröristlerin korku
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dayanaksız iddialarını ciddiye alan dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Türkiye'ye savaş açtı.
Cameron'un iki sene evvel İhvan'ı ılımlı olarak nitelerken bugün hakkında düşmanlık içeren ifadeler kullanmasının Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan’ın petrol zengini Körfez A
Şırnak'ta ağır yaralanarak GATA'ya sevk edilen özel hareket polisi hayatını kaybetti. Bitlis'teki operasyonlarda 1 asker daha hayatını kaybetti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, DTK Eş Başkanları ve DBP Eş Genel Başkanı hakkında halkı suç işlemeye çağırdıkları gerekçesiy
ODTÜ'de mescide dönüştürülen alanın dolu olması nedeniyle basketbol sahasının kenarında seccadelerini serip namazlarını kılan öğrencilere bir grubun saldırdığı iddia edildi.
"HDP hendek siyasetini sürdürmeye devam ederse Kürt siyasi hareketini temsil eden yeni siyasi partiler ortaya çıkacaktır." Bu çarpıcı öngörünün sahibi A&G Araştırma Şirketi Başkanı A
Amerikan ordusunun Başkan Obama'dan habersiz olarak IŞİD'e karşı Suriye yönetimine istihbarat desteği sağladığı ileri sürüldü.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eğitici personelin Başika Kampı'nda kalmaya devam edeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kars'taki 'İnsanlık Anıtı' heykeli için sarf ettiği 'ucûbe' sözüne verilen cezayı Yargıtay'ın bozmasının ardından, davayı yeniden görüşen mahkeme, bu ke
Bitlis'te bölücü terör örgütünün el yapımı patlayıcı patlatması sonucu ağır yaralanan bir askerin, şehit olduğunu açıklandı.
Başbakan Davutoğlu, partisinin grup toplantısında, önemli açıklamalarda bulunurken, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ında Moskova ziyaretini eleştirdi.
İsrail askerleri, bıçak taşıdığı iddiasıyla Kudüs'te 15 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu gözaltına aldı.
Tataristan Cumhurbaşkanı, ülkesi Rusya Federasyonu’na bağlı olmasına rağmen Çeçen lider gibi tavır almadı.