MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin muhaliflere yönelik "Ezer geçeriz" çıkışına, "Vallahi belinde silah olanlar beni ezemedi" dedi.
Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizi uzun süreden beri devam ederken, Rusya yönetiminin Türk heyetini başkent Moskova'ya davet ettiği iddia edildi. Sözkonusu talebi Gıda, Tarım ve Hayvanc
Almanya eski Cumhurbaşkanı Wulff, "Bu kadar çok Türk kökenli askerimiz olmasaydı ordumuz bu kadar etkin olmazdı.'' dedi.
Körfez Köprüsü'nde tarihi adım atıldı. Son tabliyenin yerleştirildiği törende Erdoğan, köprünün ismini Osman Gazi Köprüsü olarak açıkladı.
Polonya Savunma Bakanı Antoni Macierewicz, Polonya'nın önümüzdeki yıllarda 120 bin olan asker sayısını yüzde 50 oranında artırmayı planladığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Bakan Yıldırım, Körfez Köprüsü'nün son tabliyesini monte etti.
ABD dışişleri eski bakanı Madeleine Albright, bir Avusturya gazetesine verdiği röportajda Rusya devlet başkanı ve Rus siyaseti hakkında açıklamalarda bulundu.
Riyad'da “Nükleer anlaşmaya rağmen, İran’ın tutumuyla ilgili ciddi endişelerimiz hâlâ var” diyen ABD Başkanı Obama, kendilerinin ya da Körfez Arap ülkelerinin Tahran ile çatışma hâl
Anayasa Komisyonun Ak Partili Başkanı Mustafa Şentop, yeni anayasanın Haziran ayı içerisinde Meclis'e getirileceğini söyledi
28 Şubat Davası'nda ifade veren Yılmaz, "Askerler yanlışlar yaptı. Örgüt kurduklarına, hükümeti devirmek için uğraştıklarına tanık olmadım." dedi.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde, boyunlarına bağladıkları bayraklarla gezen bir grup genç, "asker uğurluyoruz" diyerek para topluyor.
Rusya Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi (Rosselhoznadzor) Başkan Yardımcısı Aleksey Alekseyenko, Türk temsilcileri, yaş sebze ve meyve ihracatındaki teknik konuların görüşülmesi am
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayıyla ayrımcılıkla mücadelede resmen yeni bir dönem başladı. "Bekâra ev yok" diyen, gebelik gibi gerekçelerle işe almayan ve mobbing yapanlar para cez
İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, 2017 yılında gerçekleştirilecek İran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacak.
CHP'li milletvekili Özgür Özel ile Meclis Başkanı İsmail Kahraman arasında 23 Nisan resepsiyon tartışması yaşandı. CHP'nin Mecliste vermek istediği resepsiyon için Kahraman, garson ve ik