Kahramanmaraş'ta sigara içtiğini babasının öğrenmesinden korkan 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki İsmail T. tabancayla hayatına son verdi.
İsrail askerleri, Batı Şeria'da yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını protesto eden göstericilere ateş açtı, iki kişi yaralandı, beş kişi gözaltına alındı.
Süleyman Demirel Üniversitesi’nde 11 milyon 465 bin lirayı zimmetine geçirdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 23 kişiden 12'si tutuklandı.
Mısır'ın Geleceği başlıklı ekonomik kongre, çok sayıda devlet başkanı, bakan ve uluslararası şirket yetkilisinin katılımıyla Şarm Şeyh kentinde çalışmalarına başladı.
Suriye'de 2011'de barışçıl gösterilerle başlayan, rejimin silahlı müdahalesi sonucu iç savaşa dönüşen olaylarda 211 bin kişi öldü. Ölenlerden 18 binden fazlası çocuk.
Van'ın Gürpınar ilçesinde kaybolan dört yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi 4,5 ay sonra evlerinin 50 metre ilerisindeki bir bataklıkta bulundu.
TBMM'de Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın yerine Anayasa Mahkemesi üyeliğine Rıdvan Güleç seçildi.
MİT Müsteşarı Hakan Fidan 10 Şubat'ta AK Parti'den aday adaylığı için istifasıyla başlayan ve aday adaylığını geri çekmesiyle süren tartışmaların ardından Cumhurbaşkanı Tayyip E
Avrupa Parlamentosu, İnsan Hakları ve Demokrasi Raporu'nun karar metninde AB ülkelerine, 'Ermeni soykırımını' tanıma çağrısı yaptı.
Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, milletvekili adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıç, 'Siyasete devam ediyoruz. Her yerde de edeceğiz' dedi.
Ürdün'ün eski Enformasyon Bakanı Salih Kallab, Şark el Ewsed gazetesinden yayımlanan mekalesinde, "Mesud Barzani'nin, İran'ın hedefinde olduğunu" iddia etti.
Türk Silahlı Kuvvetleri, kozmik oda davası kapsamında belgelerin mahkeme kararı gereği savcılığa verildiğini ve sorumlular hakkında adli yollara başvurulacağını açıkladı.
'Asıl kozmik belgeler ana karargahtaydı' diyen dönemin Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı'ndan ilginç detaylar..
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘MİT içinde bir gurubun ne yaptığını, kimle konuştuklarını biliyoruz’ sözleri derin kuşkuya yol açtı. Daha önce de başta Almanya merkezli olmak üzere
HDP'den, basında 'İzleme Heyeti' ile ilgili çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı.