İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesinde yer alan özel dosya haberinde, hem Irak hem de Suriye'de birçok cephede savaşan Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) mühimmat ihtiyacını na
Suriye'nin Humus şehrinde yerel yetkililer ile muhalifler anlaşmaya vardı. Silahlı gruplar şehirden, gelecek hafta içinde çekilmeye başlayacak
Kaybedenler Kulübü kapandı Gezi Parkı eylemlerine destek veren sanatçılar, olayların gerçek rengi ortaya çıktıktan sonra adeta bir kaybedenler kulübü oluşturmuştu. Aradan geçen iki bu�
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı Türkiye'ye yönelik yaptırım kararlarının ardından Ankara harekete geçti.
HSYK kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırılan Çorum Savcısı Fikret Seçen'in, 24 Kasım'da Atatürk Havalimanı'ndan Hollanda'ya gittiği öğrenildi.
Avrupa Birliği'nin (AB), Brüksel'de dün yapılan zirvede, Türkiye'ye Suriyeli sığınmacılar için 3 milyar Euro yardım yapmayı ve birliğe katılımı için müzakereleri canlandırmayı kara
Yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 1 Aralık'ta başlıyor
ABD'li yetkililer Rusya Devlet Başkanı Putin'in, "Bilgileri ABD ile paylaştık" açıklamasına yanıt verdi.
Suriye'nin Bayırbucak Türkmen bölgesindeki çatışmalar, güneydeki Gımam, Zuveyk, Derhanne ile Cebel Ekrad bölgesi ve çevresinde yoğunlaştı.
Tekirdağ’dan demiryolu ile sevk edilen çok sayıda tank Gaziantep’e ulaştı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye sınırında Rus Su-24 uçağını düşüren Türkiye'nin 'sınırı aştığını' söyledi. Lavrov ayrıca iki ülke arasındaki vizesiz seyahat hakkında
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sırasında dile getirdiği “Sadece IŞİD ve teröristlere saldırı düzenlenmesi konusunda anlaştık”
Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Mursi'nin duruşması, 5 Aralık'a ertelendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'in IŞİD petrolü ve 'Hükümet Türkiye'yi islamlaştırıyor' açıklamalarına 'Yazıklar olsun, ispatlamayan müfteridir' sözleriyle çok sert yanıt verdi.
ABD hava kuvvetlerinin Afganistan'da Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütüne ait bir hastaneyi vurması ile ilgili yapılan araştırmada sonuç açıklandı: "Trajik bir hataydı"