Hasayine, "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 56 ev tamamen yıkıldı."
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan açıklama yapıldı.
Kiev yönetimi, aylardır Rus ayrılıkçıların kontrolünde tutulan doğu kentlerini geri alabilmek için geniş çaplı bir askeri operasyon başlattı.
Kahramanmaraş'ta son günlerde Suriyeli göçmenlerin suç işleyip husursuzluğa neden olduğunu öne süren bir grup çadırkente yürümek isteyince polis müdahale etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 6 günlük Latin Amerika turuna Küba'dan başladı. Putin, Küba'nın Sovyetler Birliği döneminden kalan milyarlarca euroluk borcunu sildi.
Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşed Salihi, uluslararası topluma, Türkmenlerin çatışmalardan uzak tutulması için Diyala ve Kerkük'te güvenli bölgeler oluşturulması çağrısında bulund
Almanya'nın aile birleşimini dil sınavında başarılı olma şartına bağlaması, Avrupa Adalet Divanı tarafından Türkiye ile var olan ortaklık hukukuna aykırı bulundu.
Filistin Başbakanı Rami Hamdallah İsrailin Gazzede 6. gününe giren saldırıları için soykırım ifadesini kullandı. Filistin Devlet Başkanı Abbas da BMden Filistin topraklarının u
Çin basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı bir ülke. Ancak son alınan bazı kararlarla bu sıkıntının daha da artması bekleniyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası toplumu Gazze'ye saldırılara sessiz kalmakla suçladı. Davutoğlu da ABD Dışişleri Bakanı'yla Gazze'deki İsrail saldırılarını görüştü.
Prof. Dr. Gilbert, İsrail'in "yasaklanmış silahlar" kullandığını iddia etti.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Enerji Bakanı Aşti Havrami pazartesi günü Türkiye'ye geliyor. Havrami'nin Ankara'da gerçekleştireceği görüşmelerin ana gündemi ise petrol.
ABD Başkan Yardımcısı Biden, Kürt Yönetimi Başkanı Barzani ve Sünni lider Nuceyfi ile telefonda görüştü. Barzani, Biden'a 'yeni hükümetin kurulma sürecinin Irak'taki mevcut jeo-politik
Moldovanın güneyinde Gagavuz Türkleri'nin yaşadığı özerk bölgede yapılan bağımsızlık referandumu yargıya taşındı. Moldova Başsavcılığı, bazı Gagavuz siyasetçilerini 'devleti
Son üç yılda iki erken seçim yaşayan Slovenyada halk, milletvekillerini seçmek için sandığa gidiyor. Merkez solun henüz bir ay önce kurulan partisi SMC, seçimlerde favori gösteriliyor.