AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nda oy çokluğuyla kabul edilen 2014 yılı Türkiye İlerleme Raporu'nu kabul etmediklerini ve iade edeceklerini söyledi.
Gaziantep'te, 3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, kararı ilk duruşmada verdi.
Sandıktan tek parti iktidarı çıkmayınca koalisyon hesapları başladı ama konuşulan senaryolara daha çok "imkânsız" sözcüğü eşlik ediyor. Oysa Türkiye'de bugüne kadar pek çok defa "i
Baluken, 'Belli ki AK Parti ve CHP koalisyonunun yolunun döşenmesi açısından bazı kilit taşları yerleştirilmek isteniyor' dedi.
Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki yakıt deposunda pazartesi günü başlayan ve dört kişinin ölümüne yol açan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Meşal, 'Genel seçimlerin, Türkiye'nin demokratik tecrübesinin ve siyasi hayatın canlılığının göstergesi' olduğunu bildirdi.
Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, seçimlerden başarısız olarak çıktığını belirttiği CHP'yi kurultaya çağırdı
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi.
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapıyor.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�
Yeni İhya Der Başkanı ve HÜDA PAR üyesi Aytaç Baran Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırı sonrası iki grup arasında çıkan çatışmada da 3 kişi ö
Tofaş, geçici olarak ara verilen üretime, çalışanların eyleminin sona ermesi üzerine sabah yeniden başlanacağını duyurdu.
Seçim sonucuna bayram eden İsrailliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmeye başladı.
Bu gece saat 00.49'da merkez üssü Girit Adası açıklarında 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi.
Afyonkarahisar'da bir inşaata HDP bayrağı ve Öcalan posteri asıldığı söylentisi üzerine 100 kişilik bir grup, inşaatın önünde toplandı.