ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey heyet, Arakan'da devam eden krizle ilgili Myanmar ve Bangladeş'te temaslarda bulunacak - Heyet, Cox's Bazar'ı da ziyaret edecek
İbadi, "Federal güçlerin, ülke geneline ve Türkiye'ye ihraç edilen petrolün geçtiği sınır kapılarında kontrolü sağlaması gerekir." dedi.
İhsan Şenocak'ın açığa alınması üzerine Diyanet’e yöneltilen tehdit ve hakaretlere dair Diyanet’ten resmî açıklama. yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de 29 Ekim resepsiyonunda konuştu. Erdoğan, Kültür ve Sanat büyük ödüllerinin sahiplerini açıkladı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, "Kerkük'te meydana gelen büyük bir ihanetti" açıklamasında bulundu.
'Erdoğan’ın yaptığı itiraf güzel. Ancak bu öz eleştiri bizi İstanbul’un iki yakasına dikilmiş zebanilerden kurtaracak mı?'
Katalan yönetiminin tek taraflı bağımsızlık ilanında bulunması akıllara bölgede yakın tarihte yaşanan gelişmeleri getirdi.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Karadaği, “Irak ordusu ile peşmergenin savaşması haramdır” dedi.
Rusya’nın güneş enerjisi ile çalışacak olan ilk yüksek irtifalı insansız hava aracının (İHA) stratosferdeki test için hazır olduğu bildirildi. Rusya’nın bilimsel uzay araçlarının
Rizeli bir iş adamının 'Atatürk baskılı tuvalet kağıtları için izin aldığı' iddiaları tamamen asılsız çıktı.
Antalya'da dolandırıcılıktan 8 yıldır aranan 52 yaşındaki T.Ü., kendisini yakalayan polislere, "Beni nasıl yakaladınız çok şaşırdım. Sizi kutluyorum" dedi. T.Ü'nün, Türkiye genelin
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, MHP'nin Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'ye, MHP'ye geri dönme çağrısı yapacağını öne sürdü.
Selam Tevhid'de kumpas davasının sanıklarından eski polis Ali Fuat Altuntaş, etkin pişmanlıktan yararlanarak ifade verdi.
Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, ülkesinin İngiltere hükümetine yaptığı "Balfour Deklarasyonu'nun yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmak yerine Filistinlilerden özür dilemesi" çağr
Katalonya özerk yönetiminin, İspanya'nın parçası olarak kalmasını isteyen yüzbinlerce kişi, bağımsızlık ilanından iki gün sonra Barselona'da büyük çaplı gösteri düzenledi.