Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu, Suriye’nin İdlib kentinde çok sayıda öğrenci ve öğretmenin hayatını kaybettiği okul saldırısına yöneli
Celile Denizi kıyılarındaki İslamiyet'in ilk dönemine ait olduğu belirlenen 1300 yıllık Khirbat al-Minya Sarayı’nda, üzerinde Arapça “Allah’a şükür” yazan cam ağırlık bulundu.
Terör örgütü Haşdi Şabi destekli Irak ordusunun, DEAŞ’tan kurtardığı köylerden, artık bir tehlike kalmamasına rağmen ‘teröristler geri döner’ bahanesiyle Sünnileri zorla tahliye et
Derslerde "silahlanın" çağrısının yanı sıra FETÖ propagandası da yaptığı ortaya çıkan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nihat Kanbur'un şok sözleri ortaya çıktı.
'Askeri casusluk' davasında 5 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Kıdemli Albay Tamer Zorlubaş'a, 1 milyon lira tazminat ödenmesi kararlaştırıldı.
Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce'den ilginç bir teklif gündeme geldi. Gülerce ülkenin sokulmaya çalışıldığı cenderenin içinden AK Parti-MHP koalisyon hükümeti ile kurtulacağını
Gülen Örgütü ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 153, Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan ise 112 personel görevden uzaklaştırıldı.
BM Küresel Eğitim Özel Temsilcisi Brown, İdlib'de Çarşamba günü okula yapılan saldırıyı "savaş suçu" olarak nitelendirdi ve "Rusya, ilk kez saldırıya ilişkin soruşturma başlatılmas
ABD Büyükelçiliği vatandaşlarına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle güvenlik uyarısı yaptı. ABD'nin alışılageldik uyarılarının aksine bu kez
Tunceli'de basın açıklaması dışındaki tüm toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin Olağanüstü Hal (OHAL) sürecinde yasaklandığı bildirildi.
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ''Suriye'de bütün tarafları insani yardıma destek olmaya davet ediyorum. Bu savaş çirkin ve kirlidir.'' dedi.
Anayasa Mahkemesi, Halkın Sesi Partisi'ni dağılmış sayılarak hukuki varlığının sona erdiğine hükmetti
Meteoroloji, DEAŞ'ın Musul civarındaki kükürt tesislerini ateşe vermesi sonrasında, 'asit yağmur' tehlikesiyle ilgili açıklama yaptı.
Alman Berliner Zeitung gazetesinde yer alan bir yazıda 'Tanıyanlar, barışçıl bir kişi olmayan Erdoğan'ın barış tekliflerine açık olmayacağını bilir' ifadesi yer aldı.
PKK'nın saldırıları nedeniyle evi oturulamaz hale gelen 5 bin 442 vatandaşa, 30 milyon 7 bin 620 lira kira yardımı yapıldığı açıklandı.