Sağlık Bakanlığı, Halep'ten tahliye edilmeye başlanan siviller için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
HDP Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Yıldırım-Bahçeli-Kılıçdaroğlu zirvesine ek olarak partisinin çağrılmamasını eleştirdi.
AİHM sokağa çıkma yasakları ile ilgili başvurular hakkında Türkiye'den görüş talep etme kararı alırken şikayetlerin bir kısmını da reddetti
Doğu Halep'te kuşatma altındaki bölgelerden tahliyeler başladı. İlk etapta yaralılar tahliye ediliyor. Durumu ağır olanlar Türkiye'ye getirilecek.
Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Ali Sağır'ın MHP'den ihraçlarına yönelik açmış oldukları cezanın iptali davasını reddetti. Böylece Akşener, Özdağ ve
Van'da park açılışında yaptığı konuşmada, çatışmalarda öldürülen PKK'lılara "şehit" diyen HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Yüksekdağ hakkında 6 yıla kadar hapis istemiy
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nde (İSEDAK) İslam ülkelerine yaptığı çağrı karşılık buldu.
Halep'te ateşkes olmayacağının altını çizen Esad, "Halep'i güvenli hâle getirdikten sonra Rusya ve İran'la yeni planımızı açıklayacağız" dedi.
Haber7.com yazarı Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında Türkiye'nin tek başına Suriye'de neler yaptığını yazdı.
ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili, Suudi Arabistan'a artık hassas güdümlü füze satılmayacağını söyleyerek silah satışının kısıtlanacağını belirtti.
Muhalif kaynaklara göre Halep’te ateşkesin uygulamaya geçmesi ve tahliyelerin sağlanması halinde, muhaliflerden bir kısmı Fırat Kalkanı Operasyonu’na katılacak.
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, ülkelerinin her zaman Türkiye'de yatırım için fırsat aradığını belirterek, Türkiye ile Katar arasında 14 yeni ticari anlaşmanın d
Esed rejimi ve İran destekli Şii terör gruplarının Halep'te imza attığı katliam ateşkese rağmen kaldığı yerden devam ediyor. Sivillerin tahliyesi için Ankara ile Moskova arasında varıl
Halep, tarihinin gördüğü en büyük acı ile can çekişiyor.
154 milletvekiliyle ilgili 810 dosyada dokunulmazlıkları kaldıran bir Anayasaya geçici madde eklemesi yapıldığını belirten Bozdağ, bu kapsamda HDP’li milletvekilleri dışındaki diğer par