Başbakan Davutoğlu Suudi Arabistan temaslarının ardından Riyad'ta önemli açıklamalarda bulundu
Son iki yılda 10 binden fazla göçmen çocuğun kaybolduğunu açıklayan Europol, çocukların pek çoğunun seks şebekelerinin eline düşmüş olabileceğini belirtti.
25,6 milyon kişinin e-Devlet şifresi aldığı ve bunlardan 9,2 milyon kişinin şifresinin unuttuğu için yeniden aldığı açıklanırken bunun için devlete 90 milyon TL ödendiği belirtiliyor
Diyarbakır ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler hakkında, 24 TV yorumcusu, gazeteci-yazar İlhami Işık, Star.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanlığı, Rusya Hava Kuvvetlerine ait bir adet SU-34 uçağının dün saat 11:46'da Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıklamasının ardından Rusya'da ilk açıklama geldi.
Türk Dışişleri, 29 Ocak'ta bir Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlâl ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya bu ihlâllerine devam ederse sonuçlarına katlanmak mec
Dışişleri Bakanlığı, Rus savaş uçağının dün Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı
Sınır Tanımayan Doktorlar, Madaya'da aybaşından bu yana 16 kişinin daha açlıktan yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 9, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 7 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
Filistin yönetimi, Fransa'nın barış görüşmelerinin yeniden başlaması için girişimde bulunacakları yönündeki açıklamalarından duyulan memnuniyeti dile getirdi.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB'nin Suriyeli sığınmacılar için ayırdığı 3 milyar euroluk kaynağın şubat ayı sonundan önce Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Sağ el parmağındaki kireçlenme nedeniyle ameliyat masasına yatan Gül'ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden denize açılan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 5'i çocuk 10 kişi hayatını kaybetti.
Putin'in zenginliğinin kaynağının "yolsuzluk" olduğu iddiasına Kremlin'den sert yanıt geldi. Kremlin Basın Sözcüsü Peskov "Bu açıklamayı çirkin ve aşağılayıcıgörüyoruz. Bu konuda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Leyla Zana ile görüşmesine ilişkin olarak, "O başlıklarla gelecekse, gelmesine gerek yok" dedi