Ağrı'da, sosyal paylaşım siteleri üzerinden 'terör propagandası' yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.
Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
Başbakan Davutoğlu, Doğu'daki yeni konutlarla ilgili 'Yıllar sürmeyecek. 3-5 ay içerisinde bu işler bitecek' dedi.
Fethullah Gülen'in de yargılanan 122 sanık arasında yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasında 55 tutuklu sanıktan 10'u hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye edilenlerin 7'si polis, 3
Özdemir Sabancı suikastının faili İsmail Akkol, 20 yıl aradan sonra, Sabancı suikastının zamanaşımına 15 ay kala eylem hazırlığı öncesinde yakalandı.
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TUİK) geçtiğimiz hafta açıkladığı dış ticaret istatistiklerine göre Türkiye 2015 yılında tarihinin ham petrol ithalat rekorunu kırdı.
MHP'de olağanüstü kurultay için topladıkları 543 imzayı Genel Merkezie teslim eden muhalif kanat, herhangi bir cevap alamadığı için cuma günü mahkemeye gidiyor
"Şu anda kimse ölü bebekle ilgilenmiyor. 5 aylık bir erkek bebeğim, 8 yaşında bir kızım var. ‘Bu benim bebeğim olsa ne yapardım?’ diye soruyorum kendime, ‘İnsanlığa ne oluyor?’ diye
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, İran'dan yüzde 15 daha ucuz doğalgaz alma kararından halkın da yararlanabileceğini açıkladı.
İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 15 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.
“Selam Tevhid’de kumpas” davası kapsamında firari sanık Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 55’i tutuklu 122 kişi yargılanmaya başladı. Avukatı, Fetullah Gülen hakkında “kaçak
Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde bir kıraathaneye yüzleri maskeli 2 kişi tarafından ateş açıldı. Olayda biri ağır 2 kişi öldü, beş kişi de yaralandı.
Bank Asya'nın 2015 üçüncü çeyrek zararı 110.5 milyon TL oldu. Böylece 2015'in Mayıs ayında TMSF tarafından el konulan bankanın yılın ilk 9 ayındaki zararı 489.2 milyon lirayı buldu.
İran ülkenin yurt dışında bulunan varlıklarının önemli bir kısmının Türkiye’nin de aralarında bulunduğu beş ülkede olduğunu açıkladı.
Nijerya’nın kuzeydoğusunda Boko Haram bir köyde katliam yaptı en az 65 kişi öldü.