Karaman'da 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu için 508 yıl ceza alan Muharrem Büyüktürk, uzmanlara göre 28 yıl hapis yatacak..
Azerbaycanda Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği, AKPMnin 2085 sayılı kararı üzerine bir kampanya başlattı.
Mahkemede "Devrimci gelenekten geliyorum. Kur'an öğretmeni değilim" diyen sapık, 508 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Akdenizde geçen hafta batan mülteci teknesinde 500e yakın kişinin öldüğünü tahmin ettiklerini açıkladı. Teknede tam olarak kaç
ABD hükümeti, 5,10 ve 20 dolarlık banknotlarını yeniden tasarlama kararı aldı. Bu çerçevede siyahilerin de prtreleri banknotlarda yer alacak
ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusunda PKK'nın Suriye kolu PYD'nin kontrolündeki Kobani'de (Ayn el-Arab) kurduğu ikinci üssün arazisini, örgüt aracılığıyla 2.1 milyon dolar yerine 750 bin dola
BMMYK, Akdeniz'de geçen hafta göçmenleri taşıyan bir geminin batması sonucu 500 göçmenin boğulduğundan endişe edildiğini açıkladı.
Karaman'da bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Muharrem B.'ye toplam 508 yıl 3 ay ceza verildi.
Şebeke sıkıntısından dolayı telefonları çekmeyen köy sakinleri, telefonla görüşme yapmak için minare ya da yüksek bir tepeye çıkmak zorunda kalıyor.
Çocuklarda erken gelişen okuma ve sayma becerisinin Hiperleksi habercisi olabileceği belirtildi.
Samsun'da 15 aylık bebeğini severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
ABD Başkanı Obama, bugün Suudi Arabistana resmi bir ziyarette bulunuyor.
Cumartesi günü Güney Amerika ülkelerinden Ekvador'u sarsan 7,8 büyüklüğündeki depremde ölenlerinin sayısının 480e çıktığı açıklandı. 2 bin 560 kişinin yaralandığı ülkede bi
Suriye'de, IŞİD'in saldırılarında tahrip olan ve 2015'te yıkılan Palmira Antik Kenti'ndeki kemerin benzeri, İngiltere'nin başkenti Londra'da kuruldu.
Giresun Valiliği, il genelinde 750 köy korucusunun göreve başladığını açıkladı.