Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'deki 2 bin 500 yıllık Uzuncaburç Antik Kenti, tarihle iç içe olmak isteyen misafirlerini bekliyor.
Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Reyes, "Avrupa'nın beslediği emperyalist hırslara hizmet eden yalakalar var. 15 Temmuz da bunun açık bir örneği." ifadesini kullandı.
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 15 Temmuz'da haklarında gözaltı kararı çıkarılan 250 şüpheliden 33'ü daha gözaltı
Konya'da FETÖ soruşturması kapsamında 534 sanık hakkında hazırlanan iddianamede örgütün, üyelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "aralıksız" beddua edilmesi için talimat verdiği belirtildi
Darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 152'si asker, 3'ü sivil 155 sanık hakkında açılan davanın, 31 Temmuz'da Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde g�
Antalya'da yaşayan terzi emeklisi 4 çocuk annesi 87 yaşındaki Şükriye Altındağ, müstakil evine 15 günde 3 kez giren hırsızlara, “Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur.
İngiliz sömürge yönetiminin uygulamalarına karşı çıkarak 1950'de isyan başlatan "Mau Mau" hareketi Kenya'nın bağımsızlığına büyük katkı sağladı
Milli Savunma Bakanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, biri pilot, 129 subay adayı ile astsubaylıktan subaylığa geçirilen 154 aday için mezuniyet töreni düzenlendi.
Cumhuriyet Gazetesi davasında flaş gelişme! Mahkemenin verdiği ara karar ile 7 kişi tahliye oldu. Cumhuriyet Gazetesi davasında, Musa Kart'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tahliye
Cumhuriyet Gazetesi davasında savcılık makamı, Musa Kart'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tahliyesi için mütalaasını verdi.
Evet doğru okudunuz. Alafranga tuvalet bomba olarak kullanılabilmiş. 4 Kasim 1965 tarihinde Vietnam savaşına katılan bir uçak gemisinden havalanmaya hazır VA-25 filo ya bağlı A-1 Skyraider u
15 Temmuz darbe girişimi davasında MAK bölüğü ve diğer birimlerdeki 29'u tutuklu 31 askerin yargılandığı davada, 7 sanık tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.
Barcelona tren istasyonunda meydana gelen tren kazasında 48 kişi yaralandı. Yaralılardan 5'inin durumunun ciddi olduğu belirtildi.
İsrail, Mescid-i Aksa'da bu hafta 50 yaşından altından kişilerin cuma namazına katılmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.
BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mueller , "20 ila 50 bin sivil kuşatma altındaki Rakka'da mahsur ve tehlike altında." dedi.