İHH İnsani Yardım Vakfı, Myanmar'dan Bangladeş'e sığınan mültecilerden 45 binine insani yardım dağıttı.
Devlet Bahçeli Isparta'da temel atma töreninde konuştu. 25 Eylül'deki referandum Kürdistan provası olduğunu söyleyen Bahçeli, sözde müttefikler terör örgütlerini kolluyor' dedi.
Mısır'da 5 Temmuz'da gözaltına alınan Ezher Üniversitesi öğrencisi Uygur Türklerinden 12'sinin serbest bırakıldığı, 113'ünün ise halen gözaltında olduğu açıklandı.
THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Cığal, "2023 makro hedefimiz kapsamında, 500 yolcu ve kargo uçağıyla operasyon yapan dünyanın en büyük 5 hava yollarından biri olm
ABD'ye doğru beşinci kategoride ilerleyen Irma Kasırgası'nın ilk vuracağı eyalet olan Florida'da 5 milyon 600 bin kişinin tahliye edilmesine karar verildi. Bu, kişi sayısı bakımından ülk
İzmir'de son 10 yılda devreye alınan 3 tünel, yolculara rahat ve konforlu bir seyahat imkanı sunuyor.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Kara Harp Okulunda silahlandırılarak nizamiyelerde görevlendirildikle
Kuveyt, Myanmar ordusu tarafından katliama ve zorla göçe maruz bırakılan Arakanlı Müslümanlara yardım için 1,5 milyon dolar tahsis etti.
15 Temmuz'da Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin açılan davada, Ankara'nın bombalanmasında aktif rol oynayan Ahmet Tosun'un çapraz sorgusuyla devam edildi.
Türkiye'yi sürekli kötüleyen Cumhuriyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Twitter hesabından skandal açıklamalarda bulundu. Aydıntaşbaş, Türkiye bu yıl yüzde 5 büyüyecek, Türkiye'
Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi temmuzda yıllık bazda yüzde 14,5 arttı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise bir önceki aya göre yüzde 2,
Suriye’nin petrol rezervi açısından en zengin bölgesi Deyrizor’u alıp 250 kilometrelik hattı kontrol etmek istediklerini söyleyen ABD’li general Townsend, “Deyrizor’la birlikte Orta Fırat
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "Yüzde 5 büyüme oranını yakaladık. 2017'nin ikinci çeyreğinde de Allah'ın izniyle yüzde 5'in üzerinde bir büyümeyi yakalamış olacağız." dedi.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Eğer Türkiye’nin ihracatı 150 milyar dolarsa biz bunu eğitime borçluyuz. 36 milyar dolardan 150 milyar dolara çıktıysak eğitime borçluyuz." dedi.
Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) yapmış olduğu yeni düzenleme ile İstanbul’da taksi ve taksi-dolmuş ücretlerine yüzde 15 oranında zam yapıldı.