İçişleri Bakanı Soylu, Merhum Menderesi anma törenine ilişkin, "Menderes'in ahı, onun hayır diliyle ettiği beddua 15 Temmuz akşamı Menderes'i idam edenlerin torunlarından çıkmıştır."
Lübnan'da Filistinli mültecilerin yaşadığı Sabra ve Şatilla kamplarında 35 yıl önce gerçekleşen katliamın izleri kampta yaşayan Filistinlilerin belleklerinde hala canlılığını koruyo
Polonya sınırından Almanya'ya giriş yapan tırın kasasında 51 Iraklı sığınmacı yakalandı. Tırın şoförünün de Türk olduğu ve gözaltına alındığı belirtildi.
Azerbaycan ordusu, 15 bin askerin katılacağı geniş kapsamlı bir tatbikat yapacak.Azerbaycan ordusu, 15 bin askerin katılacağı geniş kapsamlı bir tatbikat yapacak.
Rus uçaklarının Deyrizor'da yanlışlıkla YPG/PKK teröristlerini bombaladığı, 45'den fazla PKK'lı teröristin öldürüldüğü iddia edildi. Terör örgütü YPG'ye yakın internet siteleri
Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Mısır'da Yargıtay Katar adına casusluk davasında Mursi hakkında verilen 40 yıl hapis cezasını müebbete (25 yıl) çevirdi.
Başbakan Yardımcısı Işık, "Artık Hürkuş'u sadece bir eğitim uçağı olarak kullanmıyoruz. Hürkuş terörle mücadelede keşif, gözetleme ve gerektiğinde silahlar
Kanada, Myanmar'daki zulümden kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanlar için 2,5 milyon dolarlık insani yardımda bulundu.
Bank Asya’daki gizli kiralık kasalarında 1 dolar saklayan 50 kişiye yönelik düzenlenen operasyonda kasaların bazılarında “Fetullah Gülen” imzalı 9 kol saati de ele geçirildi.
TİM Yönetim Kurulu Üyesi Satıcı, "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tarihlerinde 1 milyar 176 milyon dolar yaş meyve ve sebze ihracatı gerçekleştirildi. Rusya, 259,3 milyon dolar ihracatla ilk sırada
MEB’in haziran ayı yönetmeliğinde değişiklikler yapıldı. Anadolu lisesi için nüfusta 10 bin şartı korundu, imam hatip lisesi için sie 5 bin düzenlemesi yapılmış, 191 ilçede sadece im
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
Astana'da tarafların İdlib'de oluşturulacak "çatışmasızlık bölgesi"nin sınırları konusunda anlaşmasının ardından İdlib'deki çatışmasızlık bölgeleri için Türkiye, Rusya ve İra
Fransa'nın eski Erbil başkonsolosu Frederic Tissot, bağımsızlık referandumunu erteleyebileceği belirtilen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani'ye hitaben attığı twee