Antalya’da şehit yakını ve gazilere yardım toplama bahanesiyle 123 bin TL dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı.
Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) 3 öğretim üyesinin, formasyon programı kapsamında ’koordinasyon hizmeti’ olarak 2 yıl boyunca ayda 55’er bin lira aldığı tespit edildi.
Libya’nın Bingazi kentinde bomba yüklü araçla intihar saldırısı gerçekleşti. Saldırıda en 23 kişi ölürken, 70'den fazla da yaralı var.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph F. Dunford, 15 Temmuz'un ardından Ankara-Washington arasında gittikçe incelen pamuk ipliğine tutunarak Türkiye'yi ziyaret etti.
12 Eylül darbesi sonrası aranan ve Burdur'da izine rastlanan Gülen ve beraberindekilerin sır gibi geçen 30 yılı bir bir ortaya çıkıyor. 1986'da polisin çevirdiği üç otomobilde yakalanan
Manisa'da darbe girişimini ardından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 1871 kamu çalışanın görevden uzaklaştırıldığı, 36'sı polis, 24'ü hakim ve savcı toplam 72
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminin Türk ekonomisine faturasının ilk belirlemelere göre 300 milyar lira olduğunu açıkladı.
Taha dağlı darbeci Sisi ve teröristbaşı Gülen'in arasındaki ilişkiyi kaleme aldı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 9'u general 311 askerin firari olduğunu açıkladı.
'15 Temmuz Darbe Girişimi' sonrası 'FETÖ / PDY' soruşturması kapsamında haklarında soruşturma başlatılan 135 hakim ve savcıdan 81'i tutuklandı.
Kırıkkale Üniversitesi’nde FETÖ Örgütü soruşturması kapsamında, aralarında 12 profesör, 13 doçent ve 18 yardımcı doçentinde bulunduğu 92 personel açığa alındı.
CNN International'a konuşan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, 237 kişinin şehit olduğu darbe girişim için "Tiyatro" ve "Hollywood filmi gibi" ifadelerini kullandı.
Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'in Ensari semtinde yerleşim alanına düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı bildir
Mesudiye'de Topçam bölgesinde ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 3 askerin isim ve memleketleri belirlendi.
Şüpheli Ölümler ve Mağdurları Derneği Başkanı Can, askerde intihar ettikleri söylenen 2 bin 300 askerin FETÖ üyesi askerlerce öldürüldüğünü iddia ederek, konunun yeniden soruşturul