ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki engellilere hizmet veren bir devlet dairesi silahlı saldırıya uğradı. Henüz nedeni belirlenemeyen saldırı sonucu 20 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığı, 10 adet F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildiğini açıkladı.
Hz. Hüseyin'in şahedetinin 40'ncı gün anmaları için Kerbela'ya 40 ülkeden 13 milyon Şii geldi
Pakistan'da geçen sene bir okulu basarak 150 kişinin ölümüne sebep olan dört kişi dün idam edildi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 'tarım ürünlerine Rus yasağı' ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Uçak krizi sonrası Rusya'nın sebze-meyve alımını durdurması iç piyasada fiyatları yüzde 30'a yakın düşürdü. Beklenti düşüşün yüzde 50'ye ulaşması.
Rusya yaptırımları ile zorluklarla karşılaşan Türkiye TIR'ları Hazar denizi üzerinden Orta Asya'ya gidecek. Bunun için Azerbaycan Trük tırlarına Bakü limanında %20 indirim yapacak.
Suriye'de Esad rejimine destek vererek Türkmenlere saldırıda bulunan Rusya'nın 930 ve 927 no'lu iki Rus uçağıyla irtibat koptu. Rusya'nın iki uçağa ulaşamadığı öğrenildi. Lazkiye Himey
İstanbul Bayrampaşa'da metro hattı yakınlarında saat 17:30'da patlama meydana geldi. Patlama, içinde polislerin bulunduğu Çevik Kuvvet otobüsünün geçişinden hemen sonra meydana geldi. DHA
Kış aylarında hava sıcaklığının -35 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da, belediye ekipleri 1800 mezar yeri hazırladı.
Suudi Arabistan dünyanın en uzun binasını Cidde’ye yapmaya hazırlanıyor. 2020'de bitmesi planlanan proje 1 kilometre uzunluğunda olacak.
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi. Rus helikopterlerinin bugün, Halep'e bağlı Afrin kasa
2024 yılında yapılacak Olimpiyatlarda ev sahipliği için aday olunması ile ilgili yapılan referandumda, halk israf olduğu gerekçesiyle hayır dedi
İsrail mahkemesi Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın 2014'te yakılarak öldürülmesiyle ilgili davadaki üç zanlıdan birini sorumlu, ikisini suçlu buldu.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten yapılan açıklamada, Rus doğalgaz ve petrol şirketleri için 2016'da görünümün negatif olduğu bildirildi.