Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Türkçeyi resmi çalışma dili olarak kabul eden ve Türkiye'nin üye sayısını 12'den 18'e çıkarmayı öngören yasayı onayladı.
Yunanistan’ın Kültür'den Sorumlu Bakanı Ksidakis, Türkiye ile kültürel anlamda işbirliği yapmak istediklerini belirtti.
CHP'nin bugün açıkladığı 'Merkez Türkiye Projesi' ile ilgili hükümet kanadından ilk yorum Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi.
ABD ve beraberindeki koalisyon uçaklarının Tevvame'deki Nusret Cephesi merkezini vurduğu öne sürüldü...
Merkezde ilk olarak, Göktürk-1 Uydusu ile Türkiye'nin ilk yerli uydusu Türksat 6A'nın yapım ve montajı ile ileri entegrasyon ve çevresel testleri yapılacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çıktığı canlı yayında koalisyonların istikrar getirmeyeceğini, koalisyon düşüncesinin Türkiye siyaseti üzerinde mühendislik yapanların bir yönlend
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerinde yaptığı konuşmasında, muhalefet partileri ve Paralel Yapı için “Baktılar ki, tek tek iktidar
IŞİD saldırıları sırasında Türkiye'ye sığınan Kobanililerin üçte biri örgütün bölgeden çekilmesiyle gruplar halinde ülkelerine döndü
Mısır erkeklerin ardından şimdi de kadın vatandaşlarının Türkiye'ye seyahat etmesine sınırlama getirdi.
KCK Yürütme Konseyi, HDP'nin seçim bürolarına yönelik saldırılardan AK Parti hükümetini sorumlu tuttu, "Bu ortamda Türkiye'yi demokratikleştirmek de, Kürt sorununu çözmek de mümkün de
2008 yılından beri Avrupa’da 6 milyon kişi işten atılırken Türkiye ise 4.2 milyon kişi ise iş buldu.
CHP ve paralel yapının bir süredir Türkiye'deki 2 milyon suriyeli sığınmacıyı hedef yapan söylemleri, BBC Türkçe tarafından 'Suriyeliler gitsin' kampanyasına dönüştürüldü.
Türkiye'de devlet kurumlarına tahsis edilen 'gov' uzantılı internet siteleri ve e-mail hesaplarına, 12 farklı ülkeden saldırı başladı.
Dünya ülkeleri silahlanma konusunda ciddi bir yarışa girdi. Askeri harcamalar birçok bölgede düşerken Ortadoğu'da yükseldi. Savunma bütçesini en fazla artıran ülke Suudi Arabistan oldu.
İşadamı Ethem Sancak, Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök ile ilgili "Bazı şeyleri açıklarsam Türkiye'de barınamazlar" dedi.