Dünya Kaynakları Enstitüsü, Türkiye'ye 2040 yılında ciddi anlamda su kıtlığı çekecek ülkeler arasında gösterdi...
Başbakan Davutoğlu’nun Geçici Bakanlar Kurulu’nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görevlendirdiği Ayşen Gürcan, Türkiye’nin ilk başörtülü bakanı oldu.
Almanya İçişleri Bakanı de Maiziere, AB'ye iltica taleplerinin değerlendirileceği mülteci kamplarını Türkiye'de kurması gerektiğini söyledi.
Lübnan'da kitlesel gösterilere neden olan çöp sorunu için Türkiye devrede. Başbakan Davutoğlu'nun arayan Lübnan Başbakanı Tammam Selam'ın isteği üzerine Türk uzmanlar Beyrut'a gidecek.
Arjantin'de Suriye, Lübnan, Suudi Arabistan, Mısır, Türkiye ve İran gibi ülkelerin dini kuruluşları aracılığıyla şehre yansıyan eserlerden oluşan İslami sanat sergisi açıldı
İran, Türkiye'nin Suriye'de sınırında kurmak istediği güvenli bölgeye karşı çıktıklarını açıkladı.
Göç konularında uzman Prof.İbrahim Sirkeci, Suriye’ye 10 yıl sonra demokrasi ve zenginlik gelmiş olsa bile Türkiye’ye göçün süreceği görüşünde. Al Jazeera’ye konuşan Sirkeci’ye g�
İran'ın, ambargo yıllarındaki tek destekçisi Türkiye aleyhine medya yoluyla algı operasyonu yürüttüğü bildirildi...
İran'ın resmi haber ajansı IRNA'da yayınlanan bir analizde 'Erdoğan başkan, Türkiye lider ülke olamayacak' şeklinde bir ifade kullanıldı.
Sınır ötesindeki hareketliliği istihbarat tespit etti: Ağır kayıp veren teröristler, ABD'nin PYD'ye verdiği silahlarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışıyor.
PKK liderlerinden Cemil Bayık, ABD ile temas kurduklarını ancak ABD'nin Türkiye ile ilişkilerinin gerilmemesi için bunu inkar ettiğini iddia etti
Times gazetesi Avrupa'daki mülteci kriziyle ilgili haberine Türkiye'den Yunan adalarına yüzerek geçen bir Suriyeli mültecinin hikâyesine yer verdi.
YPG, Türkiye'yi Amerika'nın Sesi adlı yayın organına 'Türkiye bize saldırıyor' diyerek şikayet etti.
Financial Times sayfalarında, Türkiye'de güvenlik güçleri ile PKK arasındaki artan çatışmaların ülkenin güneydoğusunda ekonomik yaşamı olumsuz etkilediğini vurgulayan bir habere yer ve
Deniz Ülke Arıboğan, Türkiye'de 80'lerin darbe ikliminin şekillenmeye başladığını savundu.