PKK/PYD-YPG Süleyman Şah kabrinin eski yerine taşınmasını önlemek için Karakozak köyüne kadar uzanan ve 25 km’yi bulan tünel ve hendekler kazdı.
Aydın'ın Didim ilçesinde, polis tarafından yakalanan cezaevi firarileri Ö.E. ile A.B., bu kez de sağlık kontrolünden getirildikleri Emniyet Müdürlüğü önünden kaçtı. Şüphelileri elin
Bu olaylar Türkiye’nin dış politikasında bir “eksen kayması”nın olduğu konusunda özellikle Batı başkentlerinde ifade eden kaygıları haklı çıkartır mı?
Rusya'yı 'ajanları öldürmekle suçlayan' İngiltere'ye cevap veren Rus Büyükelçi Nebenzia, "Ateşle oynuyorsunuz, üzüleceksiniz." diyerek tehdit etti.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 17 güvenlik korucusu yaralandı.
Tunceli etkisiz hale getirilen ve kırmızı kategoride yer alan örgütün sözde Erzurum saha sorumlusu Medeni Sayılgan'ın 16 ayrı terör eyleminin faillerinden olduğu belirlendi.
Almanya'da sık sık gösteri düzenleyen ve PKK'ya yakın kuruluşların çatı örgütü olarak bilinen Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi'nin Hannover şubesine polis baskın düzenlendi.
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Gazze sınırında Filistin Toprak Günü münasebetiyle düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerine katılan Filistinlileri tehdit etti.
Pentagon sözcüsü White, ABD Başkanı Trump’ın ABD kuvvetlerini Suriye’den çekeceğine yönelik iddiaları “dedikodu” olarak niteledi.
Eskişehir Osmangazi Üniveristesi'nde 4 öğretim görevlisini katleden, 3 kişiyi yaralayan Araştırma Görevlisi Volkan Bayar'la ilgili "FETÖ'cü" iddiaları konuşulurken Prof. Dr. Ayşe Alpay'd
JSGA tarafından Jandarma Genel Komutanlığı adına 3 bin 360'ı sözleşmeli, 40'ı muvazzaf, Sahil Güvenlik Komutanlığı adına 160 sözleşmeli astsubay adayı öğrenci alınacak.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye'de insani yardımları sadece yarı devlet kurmak istediği (terör örgütü YPG'nin bulunduğu) bölgeye yaptığını söyledi.
Osmangazi Üniviristesi'ndeki katliamla ilgili YÖK'ten ilk açıklama geldi. YÖK, saldırgan Volkan Bayar hakkında 3 defa müfteri suçlamasıyla kurama dilekçe verildiğini, gereğinin yapılmas�
Suriye rejimi meclisi pazartesi günü, savaş yüzünden ülkeden ayrılan vatandaşlarının savaş öncesi mülklerini ispatlamaları karşılığında yeniden mesken edinmeleri ile ilgili tartış
Gazzeli demirci Ali Bennat, Gazze-İsrail sınırında geçen cuma gününden bu yana devam eden "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine "dönüş anahtarı" yaparak destek oluyor