Adana merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirlenen bazı
Temel bey aşırılıkları olmayan, makul ve temkinli bir şahsiyettir. Siyasetine de bu özelliklerini yansıtması bekleniyordu.
Bilinen kavramları hızla sorgulamayı gerektiren bir dönem yaşanıyor. Demokrasi, daha doğrusu liberal demokrasi bile yeniden tanımlanmaya muhtaç hale geldi. Çok değil, 2000’li yılların ba
Reina'da 39 kişinin ölümüne neden olan Abdülgadir Masharipov'un sorgusunda yaptığından pişmanlık duymadığını belirterek, 'Bir daha olsa yine yaparım' dediği öne sürüldü.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 19 ilçe, 41 şube ve 31 il emniyet müdür yardımcılığı için yeni görevlendirme yapıldı.
Donald Trump'ın sözcüsü Spicer, Trump'ın Obama'nın DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ten bu göreve devam etmesini istediğini bildirdi. Başkan Barack Obama'nın DEAŞ'la Müca
Türk Hava Yolları (THY) marka yüzü olarak ünlü oyuncu Morgan Freeman ile anlaştı. Aynı zamanda pilot olan ünlü oyuncu ile çekilen reklam filmi, 800 milyon kişi tarafından takip edilen 5
TBMM bugün ilginç bir eyleme sahne oldu. Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM Genel Kurulu’nda anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur görüşmeleri yapılırken, kendisini M
ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Astana’da gerçekleştirilecek Suriye görüşmelerine katılım için yapılan daveti değerlendirildiği belirtildi.
MHP Lideri Bahçeli, TBMM Genel Kurulu'nda Anayasa değişiklik teklifinin görüşmeleri sürerken kuliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Dünya Ekonomik Forumu için bulunduğu Davos'ta konuşan Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Türkiye için Avrupa Birliği, ABD’den 10 kat daha önemli bir ticari partner" dedi. Şimşek, Türk ekon
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan 1 polis memuru daha tutuklandı.
Allianz Teknoloji Merkezi'nin Yol Güvenliği Araştırmasında, son üç yılda kaza yapan sürücülerin yüzde 60'ının kaza sırasında cep telefonlarını kullandıkları tespit edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökhan Yolasığmaz tarafından hazırlanan ve mahkemeye gönderilen 18'i tutuklu 58 şüpheli hakkındaki
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov: Türkiye Suriye'de ateşkese dahil olan tüm grupların Astana'daki görüşmelere katılımını sağlamalı.