Adana'da, saman yüklü tırda yapılan aramada çuvallara gizlenmiş 290 kilogram uyuşturucu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.
ABD'nin desteklediği YPG/PKK güçlerinin sürdürdüğü Rakka operasyonunda gelinen son durum
Irak'ın başkenti Bağdat'ı ziyaret eden IKBY heyeti, referandumda ısrarcı olduklarını ve bundan sonra da Bağdat ile diyaloğa devam etmek istediğini belirtirken, Şii Ulusal Koalisyonu ile re
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan "Ulusal Çevre Etiket Sisteminin Kurulması Projesi" kapsamında, yıl sonunda, AB'de uygulanan "Eko-Etiket" sistemine geçilmesi planlanıyor.
Rejimin, muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesini ele geçirmek amacıyla saldırıları sürüyor.
İstanbul Kayapınar projesi kapsamında cazip fiyatlarla ev satışını fırsat bilen bir dolandırıcılık çetesi dar gelirli vatandaşları dolandırdı.
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması kapsamında 48 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Ekim Çarşamba günü İran'a bir ziyaret gerçekleştirecek.
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, MGK toplantısından çıkan IKBY referandumuyla ilgili bildiriye ilişkin değerlendirmede bulundu.
Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile çalışanlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Mediha Olgun, savcılığın talebi üzerine nöbetçi hakimlikçe adli kontrol ş
Fransa'da çiftçiler, Macron'un tarım politikalarını protesto etti. Çiftçiler, Şanzelize caddesinin bir bölümünü samanlarla kapattı.
İsrail ordusu tarafından ateşlendiği sanılan iki roket, Suriye'nin başkentine düştüğü belirtildi.
“İkinci İsrail” söylemi kimi haklı dayanakları ihtiva ediyorsa da Bağdat, Şam, Beyrut ve San’a’dan sonra Erbil’in de “beşinci Tahran” kılınmasına yönelik yayılmacı planları da us
Türkiye’nin gündemi, Kuzey Irak yönetiminin referandumdan geri adım atmaması halinde alınacak yaptırım kararlarının masaya yatırılacağı MGK’ya kilitlendi. Toplantıda 3 aşamalı plan
Fransız iş kadını ve dünyaca ünlü bir kozmetik markasının sahibi Liliane Bettencourt, Paris'te yaşamını yitirdi.