Suriyeli Ali Alsaho’nun bu resimdeki en küçüğü 20 günlük 7 çocuğu ve eşi Yunanistan’a geçmek isterken Ege’de boğuldu. Tek isteği kayıp 3 çocuğu ve eşinin cesedini bulmak ve artık
Suriye'de, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'te muhaliflerin ve IŞİD'in kontrolündeki yerleşim yerlerine düzenlediği hava saldırısı sonucunda 41 kişi hayatını kaybetti.
Kanada'da bir çocuk korosu, ülkeye gelen ilk Suriyeli mülteci kafilesini, Hz. Muhammed'in Medine'ye varışında söylenen Tala' al Badru 'Alayna ilâhisi ile karşıladı.
Türkiye’nin Başika üssüne asker takviyesi yapmasını protesto eden göstericiler, Türk bayrağı yaktı.
Arap Birliği Genel Sekreteri Arabi, Suriyeli muhaliflerin Riyad'daki görüşmelerini "önemli adım" olarak nitelendirdi.
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında 12 F-16 uçağının devriye uçtuğunu açıkladı.
Suriyeli mülteci bir kızın ölmeden önce yazdığı vasiyet mektubu okuyanları derinden yaraladı.
Esed'e bağlı birliklerin Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine kara saldırısı başlattığı öğrenildi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda 1 polis yaralandı.
İran seçkin savaş birimi olan Devrim Muhafızları Birliklerini verdiği büyük kayıplar nedeniyle Suriye'deki operasyonlardan geri çekiyor.
Suudi Arabistan'daki kadınların hem aday hem de seçmen olarak ilk kez katıldıkları belediye seçimleri başladı.
Hükümetin bir yıllık eylem planları arasında yer alan seçim barajı önümüzdeki yıl içinde düşürülecek. Barajın yüzde 7'ye düşürüleceği belirtiliyor
ABD, Rusya'nın Suriye'de IŞİD'i vurmadığını, onun dışındaki bütün muhalif gruplara saldırdığını bir kez daha yineledi
Rus bakan Lavrov, IŞİD'le müğcadele kapsamında acilen Türkiye - Suriye sınırının kapatılması gerektiğini savundu
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, 'Muhtemelen Türkmen gazıyla ilgili yeni birtakım gelişmeler olacak' dedi.