Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın kuzeybatısında düzenlenen silahlı saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
Filistin Futbol Federasyonu, Mısır 23 Yaş Altı Milli Futbol Takımı ile Filistin Milli Futbol Takımı arasında 16 Haziran'da oynanması planlanan dostluk maçının, İsrail'in, Mısır takım�
Yeni Zelanda’nın Kermadec Adaları'nda meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından verilen tsunami uyarısı kısa süre sonra kaldırıldı.
New York Times gazetesi, ABD'nin Rusya'ya karşı siber saldırı hazırlığında olduğunu iddia etmişti. ABD Başkanı Donald Trump ise bu iddiaları sert bir dille eleştirdi.
ABD İran'a karşı uyguladığı yaptırımlardan ithalat konusunda muaf tuttuğu Irak'a 3 ay daha süre tanıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile krize neden olan S-400’lerden asla taviz verilmeyeceğini dile getirdi.
Taha Akyol - Karar
Beşir Ayvazoğlu - Karar
Abdurrahman Dilipak - Yeni Akit
Yazar, şair ve Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, İstanbul İl Merkezinde yapılan bayramlaşma toplantısında bir konuşma yaptı. İşte bu konuşmanın tam metni:
İstanbul seçimlerine günler kala siyasilerin dili giderek sertleşirken, hakarete varan paylaşımlar tepki topluyor. AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na 'Yuna
ABD Başkanı Donald Trump, 2020 başkanlık seçimlerini kazanamaması durumunda ülke ekonomisinin “daha önce görülmemiş çöküş” yaşayacağını belirtti.
Safevîlik; başlangıçtaki Safevî tarikatı sonrası Safevî Devleti olacak olan bu oluşum adını Erdebil’de bulunan Safevîye tarikatının kurucusu Şeyh Safiyyüddin’den alır.
16 Ağustos 1888’de İngiltere’nin Galler bölgesinde Tremadoc kasabasında doğdu.
Coca Cola ile Pepsi Cola arasındaki rekabeti hepimiz biliriz. 1970’lerde Coca Cola’nın pazar payı Pepsi Cola’ya göre daha kat kat fazlayken, 80’lerde bu oran peyder pey Pepsi lehine değ