Irak'ın güneyindeki Necef kentinde din adamları, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al Halife'nin, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr'a yönelik açıklamalarını protesto etti.
FETÖ lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe kalkışmasından önce Pensilvanya'daki malikanesinde üzerine ilk defa giydiği asker yeşili bir pardösüyle konuşma yaparak, örgütün ordu içeris
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Yardımcısı Yuri Uşakov, Moskova’nın nükleer silahsızlanma konusunda yeni bir anlaşmaya hazır olduğunu ancak ciddi müzakerelerin gerektiğini' s�
Müzayede evi Sotheby’s, aralarında Kanuni Sultan Süleyman'ın portresinin de yer aldığı İslam dünyasıyla ilgili bazı sanat eserleri ile nadir antikaları açık artırmaya çıkaracak.
Çin'in Doğu Türkistan'daki insan hakları ihlalleri, İsveç'in başkenti Stockholm'de yürüyüşle protesto edildi.
Alman istihbaratının, aşırı sağcıların "iç savaş senaryosuna ve kamu düzeninin çökmesine hazırlandıklarına" ilişkin ipuçlarının olduğu bir rapor hazırladığı iddia edildi.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde icra edilen operasyonda farklı noktalarda 4 adet el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği, 2 adet depoda muhtelif yaşam malzemesi ve 1 adet RPG-7 silahı ele geçi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuşuyor. Erdoğan, "Silahlı ve diplomatik teröre nasıl teslim olmadıysak, ekonomik teröre de teslim olmadık, olmayacağız" ded
31 Mart İstanbul seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım "Ben kaybedilmiş bir seçimi, kazanmak için uğraşacak bir insan değilim. Bu
CIA'in açmış olduğu Instagram hesabından paylaşılan ilk fotoğrafın içerisindeki mesajlar görenleri şok ediyor.
İstanbul'daki Suudi Arabistan başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Cinayet zanlısı 11 kişi Riyad'da hakim karşısına çıktı. Fak
İspanya'da halk üçüncü kez sandığa gidiyor. 1975'te diktatör Franco'nun ölümünden bu yana aşırı sağcı bir parti ilk kez bu kadar destek görüyor.
İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından Türk bilim insanı Hatice Zora'ya, "Beyinde dil ve duygu gelişimi" konusundaki çalışmaları nedeniyle "Kraliyet Hanedanı" ödülü verildi.
Hayrettin Karaman- Yeni Şafak
Irak Dışişleri Bakanlığı, Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al Halife'nin, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr'la ilgili açıklamaları nedeniyle özür talebinde bulundu.