İngiliz Independent gazetesi, Batılı diplomatların, Rusya lideri Vladimir Putin'in Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a yönelik tavrını değiştirdiğine inandıklarını bildirdi.
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyi başvuruları yarın başlayacak.
Maria Zakharova, Rus silahlı güçlerinin Suriye’den çekilmesinin Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’in gücünü azaltmayacağını savundu.
Kızılay'daki saldırıda kullanılan otomobille ilgili kriminal incelemede, araçta çifte düzenek bulunduğu, ateşleme düzeneğinin birisinin araçta diğerinin ise uzaktan kumandalı olduğu or
Tayland'da bir hastaneye yapılan saldırının ardından Müslümanların yoğun olduğu Narativat'ta dini önderler bölgede şiddete son verilmesi çağrısı yaptı
PYD, Suriye'nin kuzeyinde federasyon ilan etmeye hazırlanıyor. Reuters'e konuşan Kobani kantonu Dış İlişkiler yetkilisi İdris Nassan, federasyonun adının "Kuzey Suriye Federasyonu" olacağı
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Kürtler'in devlet sahibi olması halinde bölgedeki sorunların çözüleceğini söyledi.
Ankara’da yaşanan saldırıyı gerçekleştiren Seher Çağla Demir’in okuduğu Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile saldırıyı kınadı.
Şam'da evleri yıkılan halk, yıkılan evlerin molozları üzerine 200 zeytin ağacı dikerek devrimin sürdüğü mesajını verdi
Mesud Barzani, Ankara saldırısının arkasında PKK'nın olması halinde Kürt-Türk savaşı çıkma riski olduğunu söyledi
Rusya, Suriye’deki askeri gücünü azaltma kararı alarak uluslararası kamuoyunda şüphe ve şaşkınlık uyandırdı.
Mardin Nusaybin'de içerisinde polis müdürlerinin bulunduğu zırhlı araç, askeri zırhlı araçla çarpıştı. Kazada 1 polis hayatını kaybetti, asker ve polis 7 kişi yaralandı.
Cenevre'de BM Suriye Özel Temsilcisi De Mistura ile görüşen Suriyeli muhalifler, rejimin savaşı sona erdirmek için ne önerdiğini öğrenmek istediklerini söyledi. De Mistura da amacının ik
İngiliz Daily Telegraph gazetesi, mülteci krizinin çözümü amacıyla Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasında varılan anlaşmanın dün akşam itibarı ile tehlikede olduğunu yazdı.
Pakistan'ın Peşaver kentinde bir otobüse yerleştirilen bombanın patlaması sonucu en az 15 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.